````

Notícies d'Alacant i província

divendres, 26 abril 2024

Premi a la insistència, l'Elx s'imposa a l'Rayo Majadahonda (1-3)

Un gran Elx s'imposa a l'Rayo Majadahonda amb gols d'Iván Sánchez, Sory Kaba i Luso en pròpia porta.

Merescut, treballat i aconseguit. Així es resumeix el premi aconseguit per l'Elx en el Turó de l'Espino davant el Rayo Majadahonda. Una victòria molt merescuda que ha arribat a força de constància i insistència (1-3). Perquè el primer triomf a domicili es resistia i ha arribat en una gran demostració coral de tot l'equip, un equip unit que ha sumat tres punts a força de creure en la seua idea i no deixar mai de lluitar.

Els homes de Pacheta han sortit disposats a estrenar el caseller fora de casa, i després d'una primera part molt igualada, a la segona part s'ha destapat amb un autèntic vendaval de joc i ocasions. I així ha arribat el primer gol franjiverde: beja ha pitjat l'eixida de pilota local, li ha robat la pilota a Morillas, S'ha internat a l'àrea i quan se l'ha passat a Nino en boca de gol perquè l'empenyés, Lus l'ha desviat cap a la seua pròpia porteria.

Tan sols dos minuts després ha arribat el segon: gran jugada col·lectiva, Xavi Torres canvia d'orientació cap a Iván Sánchez que la punxa, trepitja àrea, es perfila i amb un cop d'esquerra ras perfora la meta de Basilio. Els franjiverdes han passat llavors a controlar el ritme de joc i els locals han retallat distàncies per mitjà de Aitor Ruibal.

La sentència ha arribat en l'última acció de el partit: pilota de Alexander a l'esquena de la defensa i Sorry Kaba ha controlat i ha regatejat a el porter per anotar el tercer i definitiu tant.

fitxa tècnica

CF Rayo Majadahonda: Basilio; Benet, Héctor Verdés (Óscar, min. 5), Luso, Morillas, Varela; Hissa, Fede Varela, Enzo (Nico, min. 88); Aitor García i Toni Martínez (Aitor Ruibal, min. 45).

Elx CF: Francis; Alexander González, Gonzalo Verdú, Neyder, Juan Cruz; Xavi Torres; Manuel Sánchez, Iván Sánchez (Josan, min. 71), Javi Flores, Nino (Gonzalo Villar, min. 80); i Benja (Sory Kaba, min. 65).

gols: 0-1, min. 57, Luso (pp); 0-2, min. 58, Iván Sánchez; 1-2, min. 72, Aitor Ruibal; 1-3, min. 93, Sory Kaba.

àrbitre: Rubén Ávalos Barrera (comitè català). Va amonestar als locals Héctor Verdés i Aitor García i als visitants Neyder i Manuel Sánchez.

incidències: Partit corresponent a la jornada 18 de Laliga 1 2 | 3 disputat al Turó de l'Espino.