Notícies d'Alacant i província

dijous, 18 abril 2024

Derrota de l'Elx a Cadis (5-1)

L'equip franjiverde es va avançar amb un gol de Sory Kaba en una gran primera part però va caure en la segona meitat.

L'Elx CF va caure ahir derrotat davant el Cadis CF a l'estadi Ramón de Carranza (5-1). Després de sumar dos victòries consecutives, els franjiverde no han pogut enllaçar el tercer triomf seguit, i això que s'han avançat prompte al marcador.

Al minut 9, Sorry Kaba ha connectat un bon cop de cap després d'una jugada personal i centre de Iván Sánchez en una acció assajada a pilota aturada. Els homes de Pacheta han realitzat una gran primera part, disposant de diverses ocasions de gol i anul·lant el joc de l' Cádiz.

Una rematada de Sorry Kaba en l'un contra un i un xut des de la frontal de Javi Flores han estat dos de les oportunitats que han tingut els il·licitans abans de la mitja part.

Però després de la represa, el Cádiz ha fet gala d'una efectivitat tremenda i, en 25 minuts, no només ha donat la volta a al marcador, sinó que ha marcat 5 gols per deixar el marcador en el resultat definitiu de 5-1.

Amb tot, després de l'empat, el Elx ha tingut una nova oportunitat d'igualar el partit, després d'una passada en profunditat de Gonzalo Villar a Javi Flores, Que l'ha deixat de taló a Sorry Kaba però el davanter guineà no ha pogut connectar xut a la vora de l'àrea xicoteta.

fitxa tècnica

Cadis CF: Cifuents; Rober Correa, Sergio Sánchez (Edu Ramos, min. 78), Marcos Mauro, B. Oliván; Garrido, José Marí, Álex Fernández (Salvi, min. 46), Aketxe (Lekic, min. 46), Jairo i Manu Vallejo.

Elx CF: Francis; A. González, Tekio, Gonzalo Verdú, Juan Cruz, Borja Martínez; Manuel Sánchez (Xavi Torres, min. 78), Iván Sánchez (Josan, min. 65), Gonzalo Villar (Nino, min. 65), Javi Flores; i Sory Kaba.

gols: 0-1, min. 9, Sory Kaba; 1-1, min. 49, Rober Correa; 2-1, min. 62, Lekic; 3-1, min. 67, José Mari (p.). 4-1, min. 72, Salvi; 5-1, min. 74, Manu Vallejo.

àrbitre: Sagués Oscoz (comitè basc). Va amonestar als locals Brian Oliván i Sergio Sánchez i als visitants Juan Cruz, Manuel Sánchez, Tekio, Javi Flores i Borja Martínez.

incidències: partit corresponent a la jornada 12 de Laliga 1 2 | 3 disputat a l'estadi Ramón de Carranza.