````

Notícies d'Alacant i província

divendres, 26 abril 2024

La Nucia guanya el seu primer partit i es col·loca líder provisional de el Grup VI de Tercera Divisió

El Club de Futbol La Nucia va aconseguir els tres primers punts de la temporada en el seu debut davant el UD Alzira en el Camilo Cano.

El Club de Futbol La Nucia va aconseguir els tres primers punts de la temporada en el seu debut enfront de l'UD Alzira en el Camilo Cano. Els de Miguel Ángel Martínez van quallar un gran partit i es van endur la primera victòria de l'campionat a l'doblegar l'equip valencià per 3 a 0 al marcador.

El conjunt nucier va eixir a per totes des del primer minut i prompte s'avançaria en el marcador. Al minut 23 Fofo rebia una pilota a la frontal i batia a Dolz amb un xut ras i sec que es colava fregant el cep de el pal esquerre. A partir d'ací els alacantins van buscar ampliar distàncies, però la fortuna els va ser esquiva.

Primer seria Ito què ho intentaria per partida doble. Al minut 28 dispararia amb l'esquerra des de dins de l'àrea, però l'esfèric ho atrapava el porter visitant. Minuts més tard, el davanter nucier provaria sort amb una vaselina que s'anava fregant el pal. Tres minuts abans que conclogués el primer temps, de nou Ito s'anava molt bé per banda esquerra i posava una gran pilota per Jandro, que rematava topant amb Dolz. Amb l'1 a 0 al marcador van concloure els primers 45 minuts de la temporada.

Ja en la segona part el Club de Futbol La Nucia es va sentir menys còmode sobri el verd. Encara que en els primers minuts Fofo va poder augmentar distàncies amb una rematada que es va anar per sobri de l'travesser, l'Alzira va neutralitzar als locals i va arribar a fregar l'empat amb una rematada de Ramis que acabava estavellant-se al pal. No va ser fins al minut 80 quan els nuciers van sentenciar la contesa. Primer amb un xut de Fofo que perforava les xarxes visitants, i més tard amb una rematada de Sant Julià després d'un servei de córner que posava el definitiu 3 a 0 en el minut 86.

Triomf contundent d'un Club de Futbol La Nucia que va ser superior durant la major part de la trobada. Amb esta victòria, els pupils de Miguel Ángel Martínez comencen líders de la classificació abans de disputar el dimecres l'anada de la final de la Copa RFEF davant el CD Roda a Castelló.