````

Notícies d'Alacant i província

dijous, 25 abril 2024

El CF La Nucia venç el UD Alzira i disputarà la final de la Copa Federació

El Club de Futbol La Nucia va vèncer al Camilo Cano a l'UD Alzira per 3 a 2 en la tornada de les semifinals de la Copa Federació i jugarà la final contra el CD Roda.

El Club de Futbol La Nucia va vèncer en el Camilo Cano a l'UD Alzira per 3 a 2 en la tornada de les semifinals de la Copa Federació i jugarà la final contra el CD Roda. El conjunt de Miquel Àngel Martínez va arribar a posar-se 3 a 0 al marcador, però dos gols dels visitants en tot just dos minuts van ficar als valencians en l'eliminatòria.

El 2 a 2 de l'anada deixa el 5 a 4 per als nuciers com a resultat final. Millor no van poder començar el partit els vermells. Al minut 6 Fofo rematava de cap un gran centre de Javi Salero i posava l'1 a 0 al lluminós de l'Camilo Cano. A partir d'ací, els nuciers es van sentir còmodes sobri el verd i van poder ampliar el seu avantatge. Salva Martí disparava fora després d'una gran assistència de Fofo de taló. La primera ocasió de l'Alzira no arribaria fins al minut 25 amb un potent rematada de Ramis que desviava atentament Tonet. 10 minuts abans que el col·legiat assenyalés la bocana dels vestidors, Mariano estaria a punt de posar distància en el marcador després d'un gran centre d'Ortiz, però la seua rematada eixia desviat.

La segona part començaria igual que la primera. Al minut 46 Fofo manava dalt un altre bon pilota de Juanma Ortiz. I tan sols un minut més tard, Mariano Sanz desviava un xut de Fofo per posar el 2 a 0 al marcador. Amb el 4 a 2 com a resultat global, els locals van aprofitar per fer canvis. Al minut 57, el recentment ingressat en el terreny de joc Maxi, anotava el que semblava la sentència a l'empènyer una bona pilota de Fofo. A partir d'ací, la Nucia estaria a punt de marcar el quart amb dos intents de Jandro i Maxi de nou. No obstant això, al minut 75 Eric retallaria distàncies amb una rematada des de dins de l'àrea que a punt estava de traure Tonet. I 3 minuts més tard, Antillaque de penal posava el 3 a 2 a falta de 10 minuts de la fi.

En els últims instants de partit, els nuciers van tractar de tancar el partit a la contra, mentre que els valencians van buscar un gol que els hagués donat el pas a la final. Bonic duel el que van brindar els dos conjunts als assistents de l'Camilo Cano.

La Nucia es va portar l'eliminatòria i jugarà la final de la Copa RFEF davant el CD Roda, que es disputarà a doble partit, el 5 de setembre a Castelló i el 12 a la localitat alacantina. Abans, els de Miquel Àngel Martínez rebran de nou a l'UD Alzira en el primer partit de lliga. Diumenge a les 19 hores de la vesprada al Camilo Cano tornaran a veure les cares per tercera vegada esta setmana.