````

Notícies d'Alacant i província

divendres, 26 abril 2024

Junts a la final! L'Elx CF s'imposa de forma heroica a l'Sporting B (1-2)

L'Elx arriba l'última ronda de playoff d'ascens després de remuntar a Gijón i imposar-se amb gols de Nino i Sory Kaba.

Una altra vegada a l'heroica. Una altra vegada remuntant. Una altra vegada amb Nino als comandaments. Una altra vegada el Elx ha demostrat que té entre cella i cella tornar a Laliga 1 2 | 3.

A l'Escola de Futbol de Mareo, a 900 quilòmetres de casa, però amb l'alè tant dels que han viatjat com dels que no. Perquè l'objectiu s'aconseguirà JUNTSJUNTS durant la vesprada d'ahir s'ha tirat d'èpica per aixecar un 1-0 en contra al minut 75. Tot i la injustícia de el marcador. Malgrat les ocasions marrades durant els 80 minuts anteriors. Tot i la pluja i les condicions adverses. Els homes de Pacheta s'aixequen una i altra vegada.

I en el minut 85, amb un gol en contra que els deixava fora de la ronda final, la pilota ha quedat morta dins de l'àrea. I Nino, sempre Nino, ha recollit la pilota morta, no s'ho ha pensat i ha connectat un xut amb l'esquerra a fons de la xarxa. Encara ha quedat temps per tornar a guanyar amb un gol de Sorry Kaba en l'últim instant, sumant quatre victòries en altres tants trobades de playoff, i encadenant el partit número 15 sense perdre. Ara, junts, a la final. molt ELX!

fitxa tècnica

Real Sporting B: Dani Martín; Ramon Reg, Víctor Ruiz, Carlos Be, Espès; Cristian Salvador, Pedro Díaz (Pablo Fernández, min. 56), Nacho Méndez; Isma Turó, Traver (Cayarga, min. 12) i Claudio Medina.

Elx CF: José Juan; Tekio, Gonzalo Verdú, Neyder, Manu; Manuel Sánchez; Josan (Sory Kaba, min. 61), Provencio (Nino, min. 77), Javi Flores, Iván Sánchez (Collantes, min. 77); i Benja.

gols: 1-0, min. 74, Cayarga; 1-1, min. 85, Nino; 1-2, min. 93, Sory Kaba.

àrbitre: Gálvez Rascón (comitè madrileny). Va amonestar als locals a Víctor Ruiz, Cristian Salvador, l'Isma Turó i Cayarga i als visitants Manu, Gonzalo Verdú i Benja.

incidències: partit corresponent a la tornada de la segona ronda de playoff d'ascens a Laliga 1 2 | 3 disputat a l'Escola de Futbol de Mareo davant 1.058 espectadors.