````

Notícies d'Alacant i província

divendres, 26 abril 2024

Castalia es queda els tres punts de l'CD Eldense (2-1)

L'equip blaugrana no va poder salvar el partit, que va estar a punt de finalitzar en empat a un.

El CD Eldense podria haver aconseguit sumar un punt en la seua jornada número 30, que s'ha disputat durant la vesprada d'ahir al Nou Estadi Castalia contra el CD Castelló. El marcador va indicar un 1-1 fins que al minut 90, David Cubillas va posar la victòria en mans del seu equip.

La trobada va començar amb gran presència dels castellonencs al camp, tant que al minut 11 ja van aconseguir anotar el primer gol a favor de l'Castelló, sota les botes de Cristian Herrera.

No va ser fins al minut 31 quan Jaume Jornet va tindre l'oportunitat d'aconseguir l'empat, encara que desafortunadament la pilota va marxar pel lateral de la porteria rival.

A punt va estar d'entrar l'esfèric al 41 ', quan Toni Vela va llançar des de fora de l'àrea, i Zagala va haver de rebutjar la pilota fregant-amb els dits. No va ser fins al minut 45 quan Kike Torrent remata amb el cap una passada que venia de córner i aconsegueix el gol de l'empat, tancant així, la primera part de la trobada.

El partit va continuar amb un ritme normal fins als últims minuts, quan el Castelló va començar a estrènyer, arribant a aconseguir el gol que els va obsequiar amb la victòria en el minut 90 per David Cubillas.

Ara el eldense se centrarà en la seua pròxima trobada en el Nou Pepico Amat contra el Llevant, el diumenge 4 de març a les 18:30 hores.

Detalls de la trobada:

CD Castelló: Zagala, Abraham, Ferreres (Juan José 67 '), Artur, Dealbert, Ximo Forner (David Colomer 82'), Serra, Rubio, Cubillas, Iván Sales (Jordi 57 '), Cristian.

CD Eldense: Chema, Tortosa, Gancedo (Habibe 80 '), Titino, Torrent, Clausi, Chema Díaz, Toni Vela (Joel 67'), Jornet (Loren 72 '), Crist, Solano.

gols: 1-0 Cristian Herrera 11 '; 1 -1 Kike Torrent 45 '; 2-1 David Cubillas 90 '

àrbitre: Alvaro Canovas García Villarrubia. Va amonestar el local David Cubillas i als visitants Mariano Gancedo, Rubén Solano i Kike Torrent.

Lloc: Nou Estadi Castalia.