````

Notícies d'Alacant i província

diumenge, 28 abril 2024

Gaspar Csere i Nouhalia El Gazoui guanyadors de la 51a Mitja Marató Internacional d'Elx

Csere ho ha fet amb un temps d'1 hora, 6 minuts i 27 segons, mentre que la guanyadora en categoria femenina ha estat Nouhalia El Gazouir, amb un temps de 1:15:12

La 51a edició de la Mitja Marató Internacional d'Elx, també coneguda com a edició de la Igualtat, ha conclòs amb gran èxit este diumenge.

A la categoria masculina, Gaspar Csere, representant a TFSE, va aconseguir el primer lloc amb un impressionant temps de 1:06:27. Lamqartasse Hamza, corredor independent, va aconseguir el segon lloc amb 1:06:57, seguit per Ignas Brasevicius, de Million Steps/Saysky, qui va completar el trio de líders amb 1:07:08.

La categoria femenina va ser dominada per Nouhalia El Gazouir, corredora independent, qui va creuar la meta en 1:15:12, demostrant la seua extraordinària capacitat i resistència. Linnéa Hove, de Spirit friidrettsklubb, va obtindre el segon lloc amb 1:22:47, mentre que Marta Llorca Rodríguez, d'Adas Cupa O vaixell, va tancar el podi amb 1:25:48.

Guanyadors de la cursa 7K

Els corredors van mostrar un exercici extraordinari a la cursa de 7K, competint en un circuit que va recórrer els carrers i barris d'Elx i el seu històric Palmerar, Patrimoni de la Humanitat.

A la categoria masculina, Andrés Macías Sánchez, del club CA Port Torrevieja, es va alçar amb la victòria, seguit de prop per Eduardo Esteban Pascual, de CA Elx Decatlón, amb un temps de 00:22:51. El tercer lloc va ser per a Antonio Llorens, de l'Atletisme Apolana, que va completar la carrera a les 00:23:50.

La competició femenina va estar igualment renyida. Jessica Guerrero, del club Atletisme Cárnicas, va conquistar el primer lloc amb un impressionant temps de 25:36. Ana Maria Ribera García, representant a ZO Sport, va finalitzar en segona posició amb un temps de 25:55, seguida de Cristina Juan Torres, també del club Atletisme Cárnicas, qui va completar el podi amb un temps de 26:08.

homenatge

A més, companys de l'Exèrcit de l'Aire de l'Acadèmia de San Javier, han participat a la carrera, en homenatge al seu company, el jove mort l'any passat després d'arribar a la línia de meta.

L'organització vol felicitar tots els participants pel seu esforç i dedicació en esta edició històrica. L?esdeveniment no només va destacar per la seua competitivitat, sinó també pel seu esperit d?igualtat i camaraderia entre els atletes. A més de l'emoció de la cursa, els corredors van gaudir de serveis com avituallament, fisioteràpia, guarda-roba i lavabos, assegurant una experiència completa i satisfactòria per a tots els participants.

Este any, la Mitja Marató Internacional d'Elx ha reafirmat la seua posició com un dels esdeveniments esportius més destacats i esperats, gràcies al suport incondicional de voluntaris, espectadors i, per descomptat, els corredors valents que van recórrer cada quilòmetre d'este circuit icònic.

Paella Party i Fira del Corredor

L'experiència de la Mitja Marató Internacional d'Elx va començar abans de la carrera, amb la celebració de la Festa de la Paella ahir dissabte, al marco de la Fira de l'Corredor, que va tindre lloc a la Devesa School. Esta trobada prèvia a la competició va permetre als atletes, aficionats i famílies gaudir d'una jornada de convivència, bon àpat i activitats lúdiques. A més, les xerrades amb destacats atletes van proporcionar moments d'inspiració i consells valuosos per als corredors, enriquint així l'experiència global de l'esdeveniment. La Divertimaratón es va suspendre per les condicions meteorològiques.