Notícies d'Alacant i província

dijous, 28 març 2024

Contundent victòria de l'HLA Alacant a Melilla

L'equip lucentí suma la quarta victòria en un partit dominat des del salt inicial.

L'HLA Alacant confirma la bona dinàmica en què es troba este darrer mes de competició amb una contundent victòria a Melilla per 79 a 93. Els de Gonzalo García de Vitòria sumen la quarta victòria consecutiva i mantenen la línia de creixement que han experimentat les últimes jornades.

L'equip lucentí ja es va imposar des del salt inicial i els primers minuts de joc van ser de clar color alacantí. Amb una Noguerol molt intensa en defensa, l'HLA Alacant marcava el camí del que seria el partit. Un parcial de 0-6 d'eixida amb un immens Van Zegeren va obligar Melilla Sport Capital a demanar temps mort.

Els alacantins van imposar el seu ritme de joc ia poc a poc van anar obrint bretxa al marcador. A mitjan el primer quart els llucentins gaudien d'un +8 al marcador. Els melillencs van retallar diferències gràcies a Chapela i Rakocevic des del triple, però al final del primer acte es va arribar amb 19-23.

Els lucentins van continuar sense abaixar el ritme de joc ia poc a poc van anar obrint bretxa al marcador. Primer va aparèixer Pilepic per trobar cèrcol amb façalitat i Pitts amb un triple va posar per primera vegada el +10 al marcador. La diferència es va moure al voltant d'estes 10 punts de diferència fins al 36-46 amb què vam arribar al descans.

El guió no es va moure gens ni mica al començament del tercer quart i els alacantins van continuar manant al marcador i marcant el ritme de joc. El HLA Alacant es trobava molt còmode i això es reflectia al parquet. La diferència anava creixent i els alacantins semblaven sentenciar el partit. UN triple de Llompart a final del tercer quart va deixar la diferència a +17 (56-.73).

Llompart es va mantindre a la pista i el mateix capità va ser el que va sentenciar el partit. Un triple del mallorquí va posar el 59 a 81 amb què pràcticament es va posar el colofó ​​final al partit. ( minuts per davant, però amb la sensació que l'HLA Alacant no deixaria escapar una victòria treballada i sòlida des del salt inicial.

Finalment, amb un marcador de 79 a 93, l'HLA Alacant es va emportar la victòria d'una pista sempre complicada com és la de la ciutat autònoma. Quarta victòria consecutiva amb què els llucentins comencen a traure el cap a la part alta de la taula. Dimecres, l'HLA Alacant rebrà Easycharger Palencia al Ferrándiz a les 20:45h.