Notícies d'Alacant i província

divendres, 29 març 2024

Més que un partit, més que una victòria per a l'Eldenc a “La Magdalena” (0-2)

El Eldense ha aconseguit els tres punts en el seu enfrontament contra el Novelda a "La Magdalena".

La jornada número 36 que s'ha disputat al Camp Municipal "La Magdalena" ha fet que el CD Eldense superi la barrera dels partits fora de casa, arrabassant els tres punts a l'Novelda CF amb dos gols de Loren Burón i Joel Silva, i amb una defensa blaugrana implacable que va mantindre la porteria a zero durant tot el partit.

Esta trobada es va iniciar de manera que l'Novelda predominava durant el joc, fins i tot va arribar a tindre l'ocasió d'inaugurar el marcador al minut 15, però afortunadament, Chema Giménez va poder contindre la pilota a les mans.

Al 21 'Rubén Solano va voler avançar a l'equip blaugrana en l'electrònic des d'una falta directa, però la pilota va marxar fora de la porteria.

No va ser fins al minut 30 quan Loren Burón va encertar a xutar a porteria un servei de Carlos Terol. Després d'este tant, els de Mullor van continuar intentant-ho, Solano de nou, amb un llançament des del lateral de l'àrea que va aconseguir atrapar el porter rabuo.

Després del descans, Chema Díaz també va tindre una altra oportunitat d'anotar el segon gol de l'Eldense amb una passada de Mariano Gancedo al minut 54. Però la pilota es va desviar fora de la porteria de l'Novelda.

No obstant això, no va ser fins al 84 'quan Kike Tortosa des d'un servei de córner va llançar la pilota a Joel Silva, que va rematar i va fulminar el partit amb un 0-2 al marcador.

Ara el Eldense tractarà de pair esta victòria tan necessària per a continuar complint amb el seu objectiu de jugar el play-off, i per a això es centraran en el seu pròxim rival: Borriol CF

Detalls de la trobada

Novelda CF: Raúl, Juanfran, Luis, Óscar Sánchez, Óscar Amat, Pau, Piera, Mora (Lewis 56'), Ferran, Mikel (Joseto 77') i Luis Carlos (Iván 85').

CD Eldense: Chema, Solano (Ginés 82'), Loren (Miguel 75'), Titino, Clausi, Joel, Terol, Torrent, Tortosa, Chema Díaz (Jornet 90') i Mariano.

gols: 0-1 Loren Burón (30'); 0-2 Joel Silva (84');

àrbitre: Álvaro Moreno Navarro (Elx). Va amonestar als locals Carlos Mora, Mikel Uriarte i Luis Carlos. També als visitants Rubén Solano, Kike Tortosa i Miguel Sánchez.

Lloc: Camp Municipal "La Magdalena" de Novelda. Al voltant de 700 espectadors.