Notícies d'Alacant i província

dijous, 28 març 2024

Enorme triomf de l'HLA Alacant a Palència

L'equip alacantí s'emporta una victòria heroica en un partit marcat per les baixes llucentines

El HLA Alacant es porta una heroica victòria de Palència per un marcador de 83 a 89 després d'una segona meitat enorme. L'equip lucentí es va presentar a Palència amb 7 jugadors professionals i els jugadors de la base lucentina Carlos Velázquez, Samu Gálvez i Víctor Gálvez.

El partit va arrencar bé per als interessos lucentins que van aconseguir els primers avantatges del matx. Amb les idees molt clares, l'HLA Alacant va començar manant al marcador però ràpidament Zunder Palencia va ajustar i es va ficar en partit. Liderats per un inspirat Noah Allen els de Pedro Rivero van obrir les primeres diferències al marcador per al 24-18 al final del primer quart.

El segon període va arrencar amb els alacantins agafant-se al matx i aguantant els arraons palentins que tractaven de trencar el partit. No obstant això, l'HLA Alacant no va perdre la cara al matx i va arribar molt viu al descans.

Amb 42-35 va arrencar una segona meitat que va canviar completament el guió del matx. Va emergir la figura d'un descomunal Zaid Hearst que va liderar l'ofensiva llucentina. A Hearst li va secundar la resta de l'equip en un treball coral per capgirar el partit. La direcció tècnica també va aparèixer per aconseguir portar el partit als interessos lucentins. Amb estes ingredients va començar la remuntada d'un HLA Alacant que en tot moment va creure en les seues possibilitats i un pla de partit que els va fer tindre opcions de victòria. Mentre els alacantins van créixer al partit, Zunder Palència es va submergir en un mar de dubtes que el van portar a precipitacions que l'HLA Alacant va aprofitar per segellar una gran victòria.

Divendres que ve l'HLA Alacant rep a les 21h al Pedro Ferrándiz el Bàsquet Girona de Marc Gasol. Rebre un doble campió del món i de la NBA per acomiadar la temporada 2021-22