````

Notícies d'Alacant i província

dimecres, 24 abril 2024

L'Elx mostra solvència i determinació per aconseguir una gran victòria davant de la UE Llagostera (2-0)

L'equip franjiverd s'imposa a la UE Llagostera amb gols de Lucas Viale en pròpia porta i de Nino a la segona meitat.

Solvència, determinació i ganes de guanyar. Així s'ha mostrat el nou Elx de Pacheta en la seua clara victòria davant la UE Llagostera (2-0). Els franjiverds han sortit a buscar el rival des del xiulet inicial i no li han donat opcions, amb un joc molt solidari i molta feina en equip.

Tot i que la primera meitat ha acabat sense gols, a tota hora hi ha hagut sensació de domini local i nombroses aproximacions a l'àrea visitant, especialment amb el joc per bandes.

Sense donar oportunitats al conjunt català, l'Elx s'ha mostrat com un equip fort defensevament i que ha buscat en tot moment robar a camp rival. I a l'inici de la segona part ha arribat el primer gol, que feia justícia a allò que s'ha mostrat sobri el verd del Martínez Valero: contraatac conduït per Javi Flores, que dibuixa una passada perfecta per Josep i l'extrem posa un passi ras mesurat a l'àrea petita que acaba en gol després d'empènyer-lo a la seua pròpia porteria Lucas Viale en el seu intent per aclarir el perill.

I abans d'encarar la recta final del joc, els de Pacheta han signat la sentència: una jugada espectacular de Josan per l'esquerra, el seu centre se'n va massa llarg però beja la baralla, salva el servei de porta i la passa perquè Nino controleu i ajusteu al pal contrari del porter.

Amb el 2-0 han seguit els millors minuts del Elx, que ha pogut ampliar el compte en diverses ocasions, especialment en un cop de cap de Iván Sánchez que ha rebutjat un rival sobri la línia de meta. Tres punts per iniciar una nova etapa i continuar creixent.

fitxa tècnica

Elx CF: José Juan; Tekio, Gonzalo Verdú, Neyder, Manu; Manuel Sánchez; Collantes (Josan, min. 37), Provenci (Jony Ñíguez, min. 83), Javi Flores (Nino, min. 62), Iván Sánchez; i Benja.

UE Llagostera: Marcos; Javi Chica (Pitu, min. 65), Pau Bosch (Esteban, min. 77), Lucas Viale (Álex Colorado, min 65), Raúl Fuster; Marc Carbó, Leo; Alain, Pau, Facu; i Toni Gabarre.

gols: 1-0, min. 49, Lucas Viale (pp); 2-0, min. 71, Nino.

àrbitre: Camps Salines (Comitè Murcià). Va amonestar el local Manu i els visitants Lucas Viale, Pablo Sánchez, Facu i Pau Bosch (min 83). Va expulsar el jugador de la UE Llagostera Leo.

incidències: partit corresponent a la jornada 28 del Grup III de Segona Divisió B disputat a l'estadi Manuel Martínez Valero davant 5.256 espectadors. Abans del començament del matx, es va guardar un minut de silenci per la mort d'Enrique Castro 'Quini', futbolista de llegenda i mite del futbol espanyol.

Pacheta, va ser presentat com a nou entrenador de l'Elx CF

Pacheta és el nou entrenador de l'Elx CF després de l'acord aconseguit entre el Club i el tècnic burgalès per dirigir l'equip franjiverd. José Rojo Martín, 'Pacheta' (Sales dels Infants, Burgos, 23-03-1968) és un entrenador amb una àmplia trajectòria tant al futbol espanyol com internacional.

Va començar com a tècnic després d'una reeixida carrera com a futbolista, amb set temporades a Primera Divisió en el RCD Espanyol i el CD Numància, equip al qual va entrenar a la màxima categoria en la seua primera experiència a les banquetes. A segona B ha dirigit al real OviedoFC Cartagena y Hèrcules CF i també ha tingut etapes al Korona Kielce polonès i el Ratchaburi Football Club de Tailàndia.