El Servigroup Benidorm se li va complicar el cap de setmana perdent contra l'UCAM Múrcia

El Palau va ser testimoni de la derrota soferta contra el tercer classificat per un 79 a 84

1219
SERVIGROUP Diario de Alicante
FB Servigroup Benidorm

Els murcians van venir a demostrar perquè estan entre els tres primers, el SERVIGROUP Benidorm va intentar fer la gesta de la jornada 12 vencent el HISPAGÀ IPS Gandia que ocupa el segon lloc en vèncer a la jornada 14. Una victòria per a l'equip que dirigeix Nico Sánchez, hauria oblidat la derrota agredolça del cap de setmana anterior davant REFITEL Bàsquet Llíria. El plantejament realitzat per Ibon Navarro marcant intensitat al partit va funcionar, encara que l'encert en atac també va ser una altra de les peces clau on els trets des de la línia de 3 punts va ser un dels forts de l'equip UCAM Múrcia on Emilio Damián Martínez va anotar tres triples seguits fent molt de mal al marcador. L'altra bèstia negra de l'equip visitant va ser Sergio Mendiola que va estar castigant el pal mitjà amb l'objectiu de mantindre el seu avantatge anotador. No obstant això, al segon quart els locals van intentar reaccionar amb les aportacions de Álvaro Martín y Paco Solsona, però no hi va haver encert a l'hora de defensar posant-ho fàcil a l'equip visitant. L'aportació de l'afició va aconseguir despertar Darren Payen perquè la seua extraordinària segona part aconseguís l'empat i l'equip va millorar en defensa. Finalment la derrota va deixar un mal sabor de boca i ara es pensa la setmana que ve, jornada 15, on el SERVIGROUP s'enfrontarà a Alacant contra el UA Fundació LUCENTUM.

En les altres categories, al SERVIGROUP Senior Femení no li va anar bé i van perdre contra el Nou Basquet Alboraya per 62 punts en un marcador on les baixes van complicar el resultat que va quedar en un 19 a 81 i per a la pròxima jornada es desplacessin a Torrent. Hotels Medina va guanyar per 79 a 69 contra un rival difícil, el CB Carns Oliva. Hotels Medina va començar fort en atac amb un 11-4 d'eixida (3 triples) i una bona defensa. A poc a poc Oliva a base de tirs exteriors es ficaven al partit (fins a 5 va aconseguir al segon quart) per arribar al descans amb un 32-37 al marcador. Al tercer quart canvi la dinàmica del partit, l'equip local va tancar millor el rebot sense donar segones opcions i estant més encertats des de 6,75 aconseguint petits avantatges de cara a afrontar l'últim i decisiu últim quart. Dues bones defenses unit a l'encert en el tir lliure va fer que Benidorm fes ple a l'objectiu marcat abans del partit. Així s'allunya amb este resultat dels llocs de baix i es col·loquen a tan sols una victòria del tercer lloc que s'assembla més a la realitat i la qualitat d'este equip. Els altres equips d'esta jornada del cap de setmana van ser: Sènior C 43-65 CD Albatera. SERVIGROUP Junior 91-65 Assegurances Meridià Fundació Lucentum. SERVIGROUP Cadet Masculí 82-47 Basquet Altea Cadet. Vila Modular CB Oliva 58-33 cadet Femení. Medmarket Benidorm 70-52 Bogeria Godella. Ondara 57 -73 Elmiñarro Infantil Benidorm. Infantil Masculí Blau 60-21 CB Onil. Infantil Masculí Verd 39-52 CB La Vila. CD Teixereta Lila 63-56 Infantil Femení Negre. EEMM El Verger 25-55 Infantil Femení Blanc. Aleví Femení 35-44 Sant Blai B i CD Joventut Xàbia 2-42 Aleví Masculí.