````

Notícies d'Alacant i província

dimarts, 23 abril 2024

L'Hèrcules aconsegueix la segona victòria consecutiva a Sagunt i s'apropa a cinc punts de l'play off (0-1)

L'equip de Josip Višnjić aconsegueix un meritori triomf gràcies a l'un gol de Chechu a la primera part. L'Hèrcules competeix al difícil camp de Morvedre en un exigent partit.

L'Hèrcules fa un pas endavant a la competició i recorda distàncies amb el play off quan faltaven quatre jornades per al final de la Lliga. L'equip de Josip Visnjic se situa a cinc punts de la promoció d'ascens després d'una victòria molt treballada al Nou Morvedre. L'equip alacantí va saber adaptar-se al terreny de joc sense renunciar a jugar la pilota ni tindre la possessió.

Visnjic va apostar pel mateix onze que va golejar el Mestalla i durant tota la primera part l'equip va controlar, jugar i dominar la pilota amb seguretat. L'Hèrcules es va avançar al minut 11 amb un gol de Chechu després d'una bona pressió de Juli a la frontal de l'àrea. Després de l'esforç de l'alcoià, la pilota va arribar a Chechu que va definir amb tranquil·litat. L'Hèrcules va poder fer el segon en una jugada de David Torres que va penjar la pilota per sobri de Lluna en una eixida del porter del Saguntí.

També l'equip local va tindre les seues opcions, totes desencadenades per la defensa herculana i Ismael Falcón. El porter herculano va tornar a signar un altre partit excel·lent, segur a les eixides i rademane sota pals.

A la segona part, l'Hèrcules va perdre una mica el control de el partit. El Saguntí va pujar línies de pressió i a l'equip li va costar controlar el centre de camp. Tot i així, va tindre opcions per matar abans de la trobada. La més clara en una contra de Juli que va acabar amb una rematada de Chechu a el costat de la xarxa. L'Hèrcules va saber patir quan va tocar, va defensar bé tota l'estratègia contrària i no va patir massa per tancar el partit.

Després de la golejada a l'Mestalla, l'Hèrcules d'Visnjic va demostrar poder competir en este tipo de camps sense renunciar a l'ADN que vol imposar el serbi. L'Hèrcules buscarà la seua tercera victòria consecutiva diumenge que ve a les 12.00 hores a l'estadi Rico Pérez.