````

Notícies d'Alacant i província

dijous, 25 abril 2024

Este Elx CF mai es rendeix i remunta davant l'Extremadura (2-2)

L'equip franjivede iguala un 2-0 en contra tot i jugar amb un menys des del minut 32.

Malgrat les adversitats, a domicili, amb tot en contra. este Elx CF mai es rendeix. I hui ho ha demostrat amb una exhibició de grup, d'equip, de creure en una idea.

Al minut 32, el marcador de l' Francisco de la Hera reflectia un 2-0 al marcador, amb dos gols de penal de l'Extremadura, i l'equip franjiverde jugava amb un futbolista menys per l'expulsió de Manuel Sánchez.

Però a pesar de això, els homes de Pacheta no només no han baixat els braços, sinó que han seguit llançats a pel partit, dominant a l'rival tot i la inferioritat, assetjant l'àrea contrària i disposant d'ocasions de tots els colors. I a la recta final, un doblet de Sorry Kaba ha fet el 2-2 i ha portat una mica de justícia a l'electrònic.

Fins i tot, el davanter guineà ha estat a punt de tancar la ximpleria amb el tercer, però no ha pogut materialitzar-lo en l'un contra un davant el porter extremeny.

Este Elx no només no es rendeix, sinó que no deixarà de lluitar ni un minut per aconseguir l'objectiu. I JUNTS ho aconseguirem.

fitxa tècnica

Extremadura UD: Manu García; Alex Díez, Íñigo López (Pardo, min. 88), Marcelo Djaló, Pomares; Gio Zarfino, Olabe; Valverde, Rennella (Willy, min. 63), Chuli (Álvaro Romero, min. 70); i Enric Gallego.

Elx CF: José Juan; Tekio, Gonzalo Verdú, Neyder, Juan Cruz (Redru, min. 72); Manuel Sánchez; Iván Sánchez, Nino, Javi Flores, Borja Martínez (Xavi Torres, min. 41); i Benja (Sory Kaba, min. 54).

gols: 1-0, min. 16, Enric Gallego (p.); 2-0, min. 32, Valverde (p.); 2-1, min. 82, Sory Kaba; 2-2, min. 86, Sory Kaba.

àrbitre: Home Aceitón (comitè balear). Va amonestar als locals Alex Díez i Chuli i als visitants Gonzalo Verdú i Sory Kaba. Va expulsar per doble targeta groga a Manuel Sánchez.

incidències: Partit corresponent a la jornada 7 de Laliga 1 2 | 3 disputat a l'estadi Francisco de la Hera davant 9.723 espectadors.