Notícies d'Alacant i província

divendres, 29 març 2024

Els tres punts es queden al Nou Pepico Amat on l'Eldense s'imposa a l'Borriol (2-1)

El Eldense aconsegueix un 2-1 davant el Borriol, amb dos gols de Chema Díaz i Rubén Solano.

El CD Eldense suma tres punts en la seua jornada número 37. Una jornada que l'ha enfrontat a l'CF Borriol en el Nou Pepico Amat i que ha deixat com a resultat un 2-1, amb un gol de Chema Díaz al minut 23 i un altre de Rubén Solano al 53.

Els blaugranes van començar dominant el partit i des del minut 6 de la trobada, es va produir la primera ocasió de gol de la mà de Crist, amb un llançament a porteria que es va desviar i va acabar fora.

La següent oportunitat la va tindre Lorenzo Burón al 19, amb una jugada entre Chema Díaz i Carlos Terol. Este últim va acabar rematant a porteria, encara que sense èxit perquè la pilota va marxar.

El gol es respirava en l'ambient, tant era així que dos minuts més tard, Rubén Solano li deixava l'esfèrica a Loren, qui sense dubtar-ho va xutar cap als tres pals, però el porter de l'Borriol va entrar en joc i va aconseguir atrapar la pilota.

Fins que en el minut 23 va arribar el gol de Chema Díaz des de la zona de penal. La pilota va rebotar, donant la sensació que s'anava a quedar ací, però va aconseguir sobripassar a l'meta borriolenc i va entrar a la porteria rival.

ací no va concloure la set blaugrana per aconseguir més gols, ja que Terol també va tindre la seua oportunitat de ficar la pilota, encara que ho va fer en fora de joc i va provocar el xiulet de l'àrbitre.

I fins a dos ocasions més van tindre lloc abans de la fi de la primera part, una de la mà de Kike Tortosa amb un llançament des de fora de l'àrea, i una altra amb un xut de Rubén Solano que es va desviar fora de la porteria.

Amb la represa de la segona part, Mariano Gancedo va veure la seua oportunitat amb un llançament que va a parar a el travesser de l'Borriol. Va arribar el minut 53 quan Rubén Solano aconsegueix anotar el segon gol per als de Mullor.

A partir d'este moment, Crist Díaz i Chema Díaz no desisteixen perquè el marcador segueixi sumant a favor de l' eldense i generen alguna ocasió més que podria haver complert les seues expectatives.

No obstant això, en el minut 72 i arran d'una falta a favor de l'Borriol a l'altura del punt de penal, el rival d'l'equip local aconsegueix anotar el seu primer gol i últim de el partit.

Detalls de la trobada:

CD Eldense: Chema, Clausi, Loren (Ginés 69'), Terol (Vela 65'), Torrent, Crist, Chema Díaz, Solano (Joel 91'), Titino, Tortosa i Gancedo.

CF Borriol: Carles, Patxi, Jesús, Lalo, Mora, Dani (Joan 85'), Alberto (Gerard 52'), Omar (Sergi 60'), Martí, Font de Mora i Mario.

gols: 1-0 (23') Chema Díaz; 2-0 (53') Rubén Solano; 2-1 (72') Pascual Font de Mora.

àrbitre: Salvador Carrillo García. Va amonestar el local Mariano Gancedo i als visitants Dani Márquez, Omar Zafón i Pascual Font de Mora.

Lloc: Estadi Nou Pepico Amat