````

Notícies d'Alacant i província

dimarts, 23 abril 2024

Un punt d'esperança per al Eldense que aconsegueix empatar davant La Nucia (2-2)

El Eldense aconsegueix empatar amb un 2-2 en els últims minuts de la trobada contra la Nucia.

El CD Eldense disputava una de les primeres "finals" contra el CF La Nucia, actualment situada en el quart lloc de la classificació ia dos punts de l'equip de Mullor. Per això, esta trobada cobrava una gran importància per als dos equips, però, va finalitzar amb un marcador que indicava un 2-2 gràcies a una gran remuntada de l'Eldense.

Tot i que els primers minuts els blaugranes van eixir endollats a el partit, arribant a crear alguna ocasió amb una rematada de cap d'Álvaro Clausi o amb diversos llançaments a porta de Carles Terol, Crist Díaz o Rubén Solano.

Cap d'estes intents va quallar en el marcador, i poc a poc, la Nucia va anar guanyant terreny. Fins que en el minut 42, el Fofo va rematar a porteria blaugrana, i Chema Giménez va rebutjar la pilota, que va arribar fins a Gabri i sense que li tremolessin les cames, va xutar a porteria aconseguint el primer gol a favor de La Nucia.

Amb un 0 -1 s'arribava a la mitja part, i després de la represa, va venir el segon gol dels rojinegros amb un llançament de Morgado al 58 '.

Després de la ronda de canvis en l'equip blaugrana, va arribar en el minut 81 el primer gol de Miguel Sánchez, que es va trobar amb la pilota després del xut de Rubén Solano a porta.

Uns minuts més tard, al 88, Jaime Jornet des del lateral dret realitza una passada a Rubén Solano, i este remata aconseguint el gol de l'empat.

Amb 66 punts es col·loca l'Eldense, dos menys que La Nucia, i amb l'esperança de seguir lluitant per esta quarta plaça que li permeti disputar el play-off.

Detalls de la trobada:

CD Eldense: Chema, Tortosa, Mariano (Jornet 75 '), Titino, Torrent, Clausi, Chema Díaz, Terol (Miguel 53'), Solano, Crist i Loren (Joel 66 ').

CF La Nucia: Mario, Ortiz, Axo, Frangi, Rubén, Chato, Fofo, Gabri, Morgado (77 'Luis), Jandro i Piquero (Lloret 71').

gols: 0-1 Gabriel Llopis (42 '); 0-2 Pau Morgado (58 '); 1 - 2 Miguel Sánchez (81 '); 2-2 Rubén Solano (88 ')

àrbitre:  Va amonestar als locals Miguel Sánchez, Chema Díaz i Jaume Jornet; i als visitants Fofo, Axo i a l'delegat de La Nucia, Agustí.

Lloc: Nou Pepico Amat (Elda). Al voltant de 2.200 persones