````

Notícies d'Alacant i província

dimarts, 23 abril 2024

Els Reis deixen la primera victòria de l'CF La Nucia este 2018

Després de cinc jornades sense conèixer la victòria, el CF La Nucia trenca la seua ratxa negativa i aconsegueix un còmode triomf amb bon joc i encert de cara a gol.

En els primers 15 minuts el Paiporta CF va desplegar el seu millor futbol i va posar en dificultats la meta defensada per Marcano. No obstant això, passat estes minuts inicials va ser ja el CF La Nucia qui va prendre les regnes de el partit i, a mesura que passaven els minuts, les ocasions van anar succeint per part dels nuciers. Jugadors com Jandro, Morgado, Piquero i Javi Salero van aplicar tot el seu poder ofensiu, donant un gran nivell.

Transcorria el minut 37 quan una bonica jugada per banda dreta acabaria amb un centre a al segon pal on Morgado, després de controlar, deixava anar un cop de sabata creuat deixant sense opcions a el porter local, pujant a el marcador el 0 a 1.

Després del gol el CF La Nucia va saber gestionar el partit amb un gran Jandro, que posava les pauses i manava pilotes amb encert als desmarcatges dels puntes. Abans d'arribar a la mitja part hauria Piquero l'última oportunitat dels vermells, que manava per sobri de l'travesser altre bona pilota de Jandro.

Començava la segona part i el CF La Nucia no estava disposat a deixar passar l'ocasió de emportar-se els tres punts, amb tot l'equip jugant a un gran nivell i sense donar cap tipo de concessions. Al minut 73 una falta al mig camp és llançada per Jandro a la desmarcada d'Morgado i el seu tir creuat era aprofitat per Piquero per enviar la pilota a fons de la xarxa. El 0 a 2 al marcador va suposar un gran cop per al Paiporta CF i un gran alleujament per a l'equip nucier, que veia més a prop el poder aconseguir la victòria.

El conjunt d'Alejandro Esteve no va abaixar la guàrdia i va continuar intentant ampliar-ne el resultat, mantenint la possessió de l'esfèric i el control del joc. Al minut 79 arribaria el 0 a 3 en una genialitat d'un imparable Javi Salero, que després de desmarcar-se rebia una pilota a la vora de l'àrea dreta i es ficava cap a dins sortejant dos defensors que, davant l'eixida del porter, la creuava amb l'esquerra. Sens dubte un gran gol molt celebrat per tota l'expedició noucera.

Al minut 83 es ​​produïa el debut de l'juvenil Gallun per part de l'CF La Nucia, que només entrar aconseguia un gol que l'àrbitre anul·lava per fora de joc. I ja pràcticament amb el partit acabat, al minut 90 una genialitat de l'jugador Isma posava l'1 a 3 definitiu al marcador, que després de robar al centre de camp sorprenia amb un xut llunyà a Alejandro Marcano.

En definitiva, un gran partit que de ben segur donarà tranquil·litat i confiança a l'equip dirigit per Alejandro Esteve. els nuciers Començen este any i la segona volta amb tres merescuts punts.