Notícies d'Alacant i província

dijous, 18 abril 2024

El Eldense segueix perseguint el quart lloc de play-off guanyant en Orihuela (0-1)

L'equip blaugrana ha aconseguit els tres punts al Camp de "Els Arcs" contra el Orihuela CF

El CD Eldense posa fi a la seua jornada número 40, l'antepenúltima de la Lliga, i ho fa sumant tres punts davant el Orihuela CF al Camp Municipal "Els Arcs", gràcies a un gol de Carlos Terol en el minut 53.

Tot i que durant els primers minuts de la trobada va ser el Orihuela qui va tindre la iniciativa i la possessió de la pilota, prompte els de Mullor van equilibrar la balança posant-difícil als oriolans.

D'esta manera, la primera oportunitat de gol de l'Eldense va marxar al minut 21, quan la pilota es va per sobri de l'travesser, i no va arribar a entrar per tan sols uns centímetres.

Uns minuts previs a la mitja part, Mariano Gancedo va ser el que va voler inaugurar el marcador amb un llançament des de fora de l'àrea, encara que sense èxit, ja que el porter de l' Orihuela aconsegueix detectar la pilota i atrapar entre els seus guants.

Després del temps de descans, els de l' eldense van eixir endollats, tant que Carlos Terol va veure l'oportunitat, i recorrent l'àrea des del lateral dret, només davant de l'objectiu de l' Orihuela, Va xutar i va aconseguir que la pilota entrés, inaugurant i sentenciant d'esta manera la trobada amb un 0-1.

Tot i que els locals van intentar aconseguir el gol de l'empat, Chema Giménez va poder impedir en diverses ocasions, a l'igual que altres jugadors eldenses van tractar d'assegurar la victòria buscant un 0-2 al marcador. Però sense èxit per cap dels dos costats.

D'esta manera, els tres punts els suma el Eldense, que competeix per la quarta plaça contra el CF La Nucia, a dos punts de l'equip de Mullor. La pròxima jornada aclarirà encara més a qui pertanyerà la quarta plaça; d'una banda el Eldense disputarà la seua jornada número 41 contra la UD Alzira; i de l'altra, el CF La Nucia visitarà la casa de el Llevant UD

Detalls de la trobada

Orihuela CF: Emili, Rafita, Salvi, Marc Sirera, Edu Taules, Jose Carlos, Nico, Rodri, Antonio, Ayo, Iván.

CD Eldense: Chema, Crespo, Loren, Titino, Terol, Clausi, Tortosa, Torrent, Solano, Crist, Mariano.

gols: 0-1 Carlos Terol (53 ')

àrbitre: Joan Albert Silvestre Cerdà va amonestar als locals Rafita i Sirera; i als visitants Terol, Tortosa i Mariano.

Lloc: Camp Municipal "Els Arcs"