Notícies d'Alacant i província

dijous, 28 març 2024

El Eldense aconsegueix els tres punts al Nou Pepico Amat contra el Paiporta (2-1)

L'equip blaugrana ha aconseguit la victòria amb un gol de Terol i un altre de Clausi.

El CD Eldense ha lluitat per aconseguir, davant el Paiporta CF, la victòria tan necessària que li ha tornat als llocs de play-off. Ahir al matí en el Nou Pepico Amat, els de Mullor han guanyat amb un 2-1 al marcador de l'estadi, i gràcies als gols de Carlos Terol i Álvaro Clausi.

La trobada ha començat a les 10:00 hores, i s'ha iniciat amb una pressió visible de l'Eldense enfront dels de l'Paiporta. Encara que en el minut 6, l'equip visitant ha tingut l'oportunitat d'inaugurar el marcador, de no ser per la gran aturada que ha realitzat Chema Giménez.

No és fins al minut 35 quan Carlos Terol, després d'una assistència de Chema Díaz, remata de cap i aconsegueix el primer gol a favor de l'Eldense. Uns minuts més tard, Jaime Jornet té una altra oportunitat que se li escapa per sobri de la porteria a l'rematar la passada que li va enviar Rubén Solano.

Tres minuts després de la represa de la segona part, Chema Díaz aconsegueix la pilota i realitza un fort xut a porteria que rebota en el pal i acaba a les botes d'Álvaro Clausi. Sense pensar-s'ho dos vegades, el migcampista llança la pilota i aconsegueix ficar-lo a la porteria rival. No obstant això, l'àrbitre va veure necessari l'anul·lació de l'gol.

Però Clausi va intentar aconseguir el segon gol i ho va aconseguir, amb gran èxit, en el minut 55. En vista d'este 2-0, els de l'Paiporta es van posar les piles i van endurir el joc, arribant a el minut 71, després de la transformació d'un penal.

Els de l'Eldense encara volien aconseguir algun tant més, però no va poder ser, ja que la trobada va finalitzar amb el marcador indicant un 2-1.

Amb esta victòria que ha sumat 3 punts a favor de l'equip blaugrana, es posicionen quarts en la classificació a l'espera dels resultats de l'CF Torre Llevant, que es juga el lloc contra el Castelló. Ara els de Mullor se centren en el seu següent rival: el Silla CF

Detalls de la trobada:

CD Eldense: Chema, Tortosa, Gancedo, Terol, Torrent, Clausi, Chema Díaz, Crist, Solano (Vela 76 '), Jornet (Ginés 66'), Loren (Joel 61 ').

Paiporta CF: Àngel, Benjamí (Pou 63 '), Lorenzo (Raúl 83'), Ángel Cano, Carles, Jonathan, Mohammad, Adrián, Christian, Alexandru (Ismael 61 '), Antonio.

gols: 1-0 Carlos Terol 35 '; 2 - 0 Álvaro Clausi 55 '; 2-1 Christian 72 '(P)

àrbitre: Albert Salazar López de l'Oliva va amonestar el local Chema Díaz, i als visitants Ángel Cano, Adrián, Raúl i Pou.

Lloc: Estadi Nou Pepico Amat