Notícies d'Alacant i província

dijous, 28 març 2024

El Paterna CF aconsegueix imposar-se davant el CD Eldense

Els blaugranes perden l'oportunitat de sumar 3 punts més en la seua jornada número 23.

El CD Eldense torna a casa sense punts després del partit disputat contra el Paterna CF en l'Gerardo Salvador. Esta derrota ha arribat en forma de 2-1.

Als pocs minuts de començar el xoc, l'àrbitre va xiular penal a favor de l'equip local, i Tobies, de l'Paterna CF, el va transformar per anotar d'esta manera, el primer gol al seu favor.

Més tard, al minut 19, Costa aconseguia colar la pilota entre la porteria blaugrana, per sumar així, el segon gol de l'Paterna CF Els de Mullor estaven començant a reaccionar, i als 5 minuts, Mateu va tindre l'oportunitat de marcar el primer gol de l'Eldense, però desafortunadament la pilota no va entrar.

Després del descans, l'equip blaugrana va intentar acostar-se a la porteria rival, i Miguel Sánchez ho va aconseguir en diverses ocasions, fins i tot en una d'elles va aconseguir ficar la pilota entre els tres pals, però l'àrbitre va xiular fora de joc.

No va ser fins al minut 81 quan Mateu va llançar l'esfèrica a Terol, i este va aconseguir anotar el primer gol de l' Eldenc.

Ara l'equip de Mullor es concentrarà per fer front al seu pròxim rival, el CD Almassora en el Nou Pepico Amat.

Detalls de la trobada

Paterna CF: Xenxo, Nico, Cristian Mico, Selu, Suarez, Richard, Danielle (Manuel 75 '), Víctor, Pereira (Andrés 81'), Costa (Sergio 87 '), Tobias.

CD Eldense: Chema, Clausi, Acosta (Vela 26 '), Tortosa, Axo, Chema D. (Terol 45'), Miquel, Solano, Mateu, Kike Torrent, Crist.

àrbitre: Àngel Navarro Navarro; amonestar als visitants Acosta (18 ') i Chema (89'); i als locals Selu (55 ') i Xenxo (89').

gols: 1-0 Tobies (P. 7 '); 2-0 Costa (19 '); 2-1 Terol (81 ')

Lloc: Estadi Gerardo Salvador.

Hora: 12: 00