Notícies d'Alacant i província

dimecres, 7 desembre 2022

Finalitzen les obres de tots els accessos interiors del Poliesportiu Municipal de Mutxamel

Una inversió superior a 284.000 euros ha permès arreglar les vies d'accés, per als vianants i de vehicles, i millorar la jardineria, el tancament perimetral i la il·luminació.

Les obres de millora als accessos interiors del Poliesportiu Municipal Els Oms ja han conclòs. L'Ajuntament de Mutxamel i l'empresa adjudicatària ja han signat la certificació d'obra per la qual esta actuació, pressupostada a 284.477,74 euros, s'ha donat per finalitzada.

- Publicitat -

Tot usuari que s'acosta per les instal·lacions del poliesportiu té a la vista el canvi substancial pel que fa a la imatge que ofereixen ara totes les vies d'accés, la jardineria, la tanca, el mobiliari o la il·luminació, una actuació que ha eliminat els camins de terra existents fins ara, de manera que es generava una gran quantitat de brutícia i molèsties a l'usuari de les instal·lacions, especialment en dies de pluja i vent.

El regidor d´Infraestructures i Obra Pública, José Antonio Bermejo, acompanyat de l´interventor, l´arquitecte municipal i altres tècnics municipals, van estar supervisant el resultat final de l´obra, juntament amb responsables de l´empresa adjudicatària. L'obra s'ha realitzat en diferents fases ja que les instal·lacions esportives no han deixat de funcionar durant este temps.

- Publicitat -

L'actuació executada ha consistit, essencialment, en la creació de zones de parterres enjardinades, amb la plantació de noves espècies vegetals d'arbrat i floràcies; la redirecció de les aigües pluvials a estes zones verdes ia la xarxa de pluvials existent; la pavimentació de les zones daccés peatonal i les vies per a laccés de vehicles, dotant a cada espai dun material adequat; l'eliminació de barreres arquitectòniques per dotar d'accessibilitat tot el conjunt; el canvi de la tanca perimetral situada al costat del carrer Els OIms, col·locant una xapa d'acer perforada; i la millora de l'enllumenat exterior del poliesportiu, inclòs un nou quadre elèctric, nous fanals i balises de leds. A més, s'han col·locat bancs prefabricats de formigó a zones comunes de pas.

L´edil José Antonio Bermejo ha assenyalat que este "reforma integral del poliesportiu municipal ha servit per eliminar totes les barreres arquitectòniques, dotar de més seguretat les instal·lacions, en renovar la tanca perimetral, i millorar l´eficiència energètica en renovar tota la il·luminació". El regidor d'Infraestructures ha recordat que a esta obra se sumarà la construcció de la cantina, les oficines i nous vestidors i lavabos per al camp de futbol, ​​una obra englobada en una segona fase que està en els últims dies de licitació pel que fa a uns dies estarà adjudicada i començarà en beu”, ha afegit Bermejo.

CatalàEspañol