````

Notícies d'Alacant i província

divendres, 26 abril 2024

Maialen Chourraut guanya la medalla de plata a K1 per a Espanya

La subcampiona de el món en piragüisme queda segona en la modalitat d'eslàlom i aconsegueix així la tercera medalla per a Espanya.

La guipuscoana Maialen Chourraut ha acabat en segona posició a la final de K1 en aigües braves i aconsegueix la seua tercera medalla olímpica en els Jocs Olímpics de Tòquio 2020.

La piragüista de 38 anys, campiona olímpica a Rio 2016, va confirmar el seu bon estat de forma i aconsegueix la tercera medalla per a Espanya després de les aconseguides per Adriana Cerezo en taekwondo i David Valero en ciclisme de muntanya.

Chourraut ha fet una baixada fantàstica amb un temps de 106.63 segons que l'ha mantingut durant diversos minuts amb l'or a la butxaca i finalment s'ha alçat amb la plata, per darrere de l'alemanya Ricarda Funk (105.50).

La tercera plaça va ser per a l'australiana Jessica Fox, que va ser la més ràpida però va sumar quatre segons de penalització.