Notícies d'Alacant i província

dimarts, 3 octubre 2023

Luis Rubiales dimiteix, finalment, com a president de la RFEF

Luis Rubiales renuncia a la presidència de la RFEF i al seu lloc a la UEFA després de la llarga polèmica. Llegeix el comunicat íntegre ací.

En una revelació sorprenent, Luis Rubiales ha anunciat la seua renúncia al càrrec de president de la Reial Federació Espanyola de Futbol. L'anunci va ser fet en una entrevista exclusiva amb el periodista britànic Pierce Morgan i reforçat amb un comunicat oficial. “Dimitiré perquè no puc continuar amb la meva feina”, va declarar fermament.

- Publicitat -

Les últimes setmanes han estat turbulentes per a Rubiales, principalment per l'incident del bes no consentit Jenni Hermoso i la polèmica celebració després de la victòria de la selecció espanyola al Mundial.

En paraules emotives, Rubiales va comentar sobri la difícil decisió: “Amics i familiars m'han instat a centrar-me en la meva dimissió i seguir endavant pel bé d'aquells que estimo i de l'esport que estimo”.

- Publicitat -

Pierce Morgan, el periodista que va entrevistar Rubiales, també va compartir a Twitter: “Luis Rubiales va volar a Londres per a una entrevista amb mi, anunciant la seua renúncia. Va ser una conversa intensa sobri l'incident que el va col·locar al centre de la controvèrsia”.

Comunicat íntegre de Luis Rubiales

“Bona nit. hui he transmès a les 21:30 hrs al President en funcions, D. Pedro Rocha, la meva renúncia al càrrec de President de la RFEF. També li he informat que he fet el mateix amb el meu càrrec a UEFA perquè el meu lloc a la Vicepresidència puga ser substituït.

Després de la veloç suspensió realitzada per FIFA, més la resta de procediments oberts contra la meva persona, és evident que no podré tornar al meu càrrec. Insistir a quedar-me a l'espera i aferrar-m'hi no contribuirà a res positiu, ni a la Federació ni al futbol espanyol. Entre altres coses, perquè hi ha poders fàctics que impediran la meva tornada. Vet ací la gestió del meu equip i, sobritot, la felicitat que m'emporto per l'enorme privilegi d'estes més de 5 anys al capdavant de la RFEF.

No vull que el futbol espanyol puga resultar perjudicat per tota esta campanya tan desproporcionada i, sobritot, prenc esta decisió després d'haver-me assegurat que la meva marxa contribuirà a l'estabilitat que permetrà que tant Europa com Àfrica segueixin unides al somni del 2030 , que permetrà portar al nostre país el major esdeveniment del món.

He de mirar endavant, mirar cap al futur. Ara hi ha una cosa que m'ocupa amb fermesa. Tinc fe en la veritat i faré tot el que estigua a la meva mà perquè prevalgui. Les meves filles, la família i la gent que em vol han patit els efectes d'una persecució desmesurada, així com moltes falsedats, però també és cert que al carrer, cada dia més, la veritat s'està imposant. Des d'ací transmeto a tots els treballadors, assembleistes, federatius i gent del futbol en general, una forta abraç, desitjant molta sort. Gràcies a tots els que m'han donat suport en estes moments”.