````

Notícies d'Alacant i província

dissabte, 4 maig 2024

L'alcoiana Laura Casabuena aconsegueix el bitllet per als Jocs Olímpics de París 2024

Este cap de setmana, Laura Casabuena es va penjar la medalla de bronze a la final de terra de la Copa del Món de Doha certificant la seua classificació per als Jocs Olímpics de París 2024

El cap de setmana passat, va donar per finalitzada la Copa del Món de gimnàstica artística de Doha on Laura Casabuena va ser una de les grans protagonistes, aconseguint el seu bitllet olímpic.

La gimnasta alcoiana va aconseguir el tercer lloc de la final de terra amb una puntuació de 13.233 punts. Una puntuació que li va donar la segona millor nota entre les gimnastes que encara no tenien el bitllet per a París assegurat. A més. Casabuena va aconseguir la segona posició de la classificació general de la barra d'equilibri, aconseguint la cinquena posició a la final.

D'esta manera, Laura Casabuena s'uneix a les seues companyes Alba Petisco i Ana Pérez per representar Espanya als Jocs Olímpics de París 2024.