Notícies d'Alacant i província

divendres, 29 març 2024

L'HLA Alacant no pot assolir la quarta victòria consecutiva

L'equip lucentí cau a Càceres en un partit molt igualat en què els tirs lliures van fer que la diferència fos més gran.

L'HLA Alacant cau al Multiusos Ciutat de Càceres per un marcador de 78 a 65 en un partit molt igualat. Els locals van arrencar el partit amb un enorme encert en atac mentre que als lucentins se'ls sortien del cèrcol els primers intents.

Amb tres triples anotats en tres llançaments, els extremenys van posar un parcial de 12-2 que va obligar Gonzalo García de Vitòria. Després de l'aturada, l'HLA Alacant va reaccionar i es va acostar a poc a poc al marcador liderats per un gran Fran Pilepic. L'equip lucentí va tancar el cèrcol i amb un parcial de 7-14 va marxar al final del primer quart 19-16 al marcador.

El partit es va igualar i cap dels equips va ser capaç d?imposar el seu ritme. Pilepic seguia sostenint l'ofensiva lucentina i Galán amb un 2+1 va empatar el partit a 28. Primera vegada que l'HLA Alacant va igualar el marcador al partit. Va ser llavors quan el matx es va moure en distàncies d'un i dos punts favorables als locals. Una cistella sobri la botzina de Lobo va deixar el 39 a 36 amb què es va arribar al descans.

Després del pas per vestuaris, l'HLA Alacant va obrir un parcial de 0-6 amb què va obtindre el primer avantatge del partit (39-42). Zaid Hearst va emergir en atac per trobar el cèrcol rival amb més façalitat que a la primera meitat. Un cop va obligar l'escorta lucentí a retirar-se a la banqueta durant uns minuts i la seua producció es va veure reduïda. L'HLA Alacant va obrir una renda de +6 que va tindre opció d'ampliar, però que els locals van saber aguantar al partit per entrar a l'últim quart 53-54.

Cáceres va aguantar l'estirada lucentina i es va mantindre en partit per capgirar el marcador amb un 6-0 d'eixida gràcies a dos triples anotats. L'HLA Alacant es va encallar ofensivament i els locals van obrir una renda de 7 punts. Amb 65 a 58, Hearst va sumar dos punts i Noguerol des del triple va obligar a demanar temps mort el tècnic local. 65-63 al lluminós a l'eixida del temps mort i un triple molt llunyà de Schmidt va obrir novament el +5. Amb el 68 a 63 va arribar el detonant que va deixar la victòria a Càceres. 5 tirs lliures anotats de manera consecutiva a la mateixa jugada per Schmidt va posar el +10 amb poc menys de 2 minuts per jugar.

Finalment, la victòria es queda a Càceres per un marcador de 78 a 65 i els lluents no poden sumar la quarta victòria consecutiva però mantenen l'average amb els cacereños.

Dimecres que ve, 13 d'abril, a les 20:45h l'HLA Alacant rebrà UEMC Real Valladolid al Ferrándiz.