Notícies d'Alacant i província

divendres, 19 abril 2024

L'HLA Alacant torna al camí del triomf a Osca

L'HLA Alacant domina de principi a fi el partit i s'emporta la desena victòria de la temporada al partit que va suposar el debut de Carlos Velázquez.

L'HLA Alacant torna al camí de la victòria amb un contundent triomf a Huesco. Els lucentins van afrontar el xoc amb les baixes de Guillem, per lesió, Van Zegeren, per la seua recent paternitat, i Galán.

El partit va arrencar espès amb uns primers minuts en què els dos equips no trobaven encert de cara al cèrcol rival. 5-2 d'eixida reflectia el marcador fins que l'HLA Alacant amb un parcial de 0-13 va posar el 5-15 al marcador que va obligar a demanar temps mort al conjunt local. Simmons des del triple va castigar l'eixida d'aquell temps mort i els alacantins posaven el +13 i agafaven una renda que administrarien durant la resta del partit. Llompart amb un gran triple sobri la botzina va posar el 10-23 amb què es va arribar al final del primer quart.

Els locals, amb molt de cor, intentaven tornar al partit però l'HLA Alacant es mostrava segur per no perdre la renda. Intercanvi de cops de què va eixir vencedor l'HLA Alacant. Amb un Simmons liderant l'ofensiva llucentina i amb un Menzies fent-se gran els llucentins se'n van anar al descans 15 punts en avantatge (30-45).

Després del pas per vestidors, els oscencs van prémer per intentar esgotar les seues opcions de remuntada. A l'intercanvi de cops, l'HLA Alacant mantenia la seua diferència al marcador fins que a falta de 2:05 per acabar el tercer quart els locals es van acostar a 7 punts (50-57). Amb esta renda es va tancar el tercer acte.

El darrer quart va suposar la confirmació de la victòria lucentina. Un gran parcial de 2-18 l'HLA Alacant va encarrilar la victòria i tan sols va haver d'admetre esta renda final per emportar-se el triomf per 70 a 85. El partit va suposar el debut del del planter Carlos Velázquez amb l'HLA Alacant a LEB Or

Dimecres que ve, l'HLA Alacant es desplaça a Corunya per enfrontar-se a Leyma Coruña a les 20:30h.