Notícies d'Alacant i província

divendres, 29 març 2024

Una jugada en el descompte priva l'Hèrcules de la victòria davant el Cornellà (1-1)

A l'equip blanc i blau se li escapa el triomf després avançar-se al minut 72 amb un gol de Moha. Cortés, al minut 91, va empatar un partit que va treballar bé l'Hèrcules fins als minuts finals. L'empat deixa a l'equip a cinc punts de l'play off.

L'Hèrcules deixa escapar dos punts en el descompte en un altre partit que tenia guanyat i que li hagués situat a un pas de l'play off. En una trobada seriós davant el Conrellà, un bon rival, l'equip de Claudio Barragán va fer el més difícil una altra vegada i es va avançar al marcador amb un gol de Moha. Faltaven quinze minuts per al final i l'Hèrcules no va saber tancar el duel.

La fatalitat va fer que l'Hèrcules encaixés el gol al 91, en una jugada on Cortés aprofito una pilota solta a l'àrea que no van encertar a defensar els blanc i blaus. La mala fortuna s'ha acarnissat amb l'Hèrcules que ha perdut fins a set punts en els minuts finals dels últims quatre partits.

El grup de Claudio Barragán, alertats pel mal partit realitzat contra l'Alcoià, va saltar al terreny de joc amb intensitat i agressivitat necessària. Ben plantat al terreny de joc, l'Hèrcules va dominar el centre del camp i va ser profund per les bandes. Va debutar al costat de Miñano Paco Candela al centre del camp i la seua irrupció va ser del més destacat de la vesprada. El migcampista alacantí va donar consistència a l'equip i bona eixida de pilota.

En atac, Claudio va buscar una estructura ofensiva amb dos davanters, Carlos i Óscar, i Juli i José Fran per les bandes. L'equip va ser profund pels carrils i tant José Fran com Juli i Juanjo Nieto van arribar amb façalitat a la línia de fons.

El Cornellà no es va descompondre davant el domini de l'Hèrcules. Fidel a la seua filosofia va demostrar al Rico Pérez el perquè de la seua classificació. Bé treballat i ordenat, a l'Hèrcules li va costar buscar els seus punts febles. Ho va aconseguir en una bona jugada de José Fran. El seu centre, pentinat per Tarí, el va acabar rematant Moha arribant des de segona línia. Un altre gran gol d'l'Hèrcules que cap preveure un millor final. Amb quinze minuts per davant, el Cornellà va cremar les seues naus i va fer un pas endavant. L'Hèrcules es va defensar amb ordre, però no va saber tindre la pilota ni defensar la jugada fatídica que va empalar Cortès a la xarxa.

Un nou cop per al Hèrcules després d'un partit seriós on va merèixer millor sort. L'empat deixa a l'equip a cinc punts de la cambra i de el tercer classificat. Diumenge que ve jugarà a les 12,30 hores contra el Badalona.