Notícies d'Alacant i província

divendres, 29 març 2024

L'Hèrcules empata contra el Badalona i es queda a quatre punts de la promoció d'ascens (0-0)

L'equip de Claudio Barragán empata a zero al Municipal de Badalona en un partit igualat i tens, propi de el grup III de la Segona Divisió B. L'Hèrcules va disposar d'una bona oportunitat en un xut des de la frontal de Juli que ha sortit fora de la porteria de Morales per un pam.

L'Hèrcules aconsegueix un altre empat, el quart el 2018, després d'un partit intens, típic de el grup III de la Segona Divisió B. El grup de Claudio Barragán va barallar i va combatre fins al minut final en un partit contra el Badalona sense dominador clar. A l'equip li va faltar més control de el joc i més enganxada per poder sumar una victòria que es resisteix en este inici d'any.

Claudio va revolucionar el seu onze amb canvis importants respecte a l'última jornada. Van entrar Pol, Samuel, Penya i el nouvingut David Torres. En defensa, l'equip va notar l'aportació i l'aplom de l'capità Paco Peña. També David Torres va demostrar la seua experiència en este tipo de trobades i es va faixar amb tota la saga contrària, habilitant joc i complint amb la missió encomanada pel tècnic blanc i blau.

L'Hèrcules no va patir en excés durant els 90 minuts. Tan sols una contra d'Albert en la primera meitat va posar en dificultats a Ismael Falcón. Va ser una ocasió clara perquè el jugador català es va plantar sol davant la porteria contrària, però va creuar massa el seu llançament.

L'Hèrcules va arribar bé per bandes i ho va intentar amb un parell d'incursions de Moha i Juli, insuficients per inquietar la porta de Morales. Va caldre espera a l'57 de la segona part perquè l'Hèrcules disposés d'una oportunitat clara de gol. Va arribar amb una jugada personal de Juli, un bon llançament des de la frontal que va eixir fregant el pal.

Claudio va buscar la victòria donant entrada a Chechu ja Pepelu, dos canvis ofensius que buscaven acabar el partit en àrea contrària. També va donar entrada a Óscar en els minuts finals. La rigorosa expulsió de David Torres va obligar a l'Hèrcules a multiplicar-se en defensa per no patir massa i tancar el partit. El xoc deixa també una altra mala notícia perquè Paco Candela va veure la cinquena targeta groga i es perdrà el partit davant el Ebre.

Després de la jornada el Hèrcules es queda a quatre punts de la quarta posició que la marca el Cornellà. L'equip alacantí jugarà diumenge que ve davant el Ebre al José Rico Pérez a les 17,00 hores.