Notícies d'Alacant i província

dijous, 28 març 2024

L'Hèrcules agafa oxigen i segueix amb vida a la competició gràcies a un gol d'Tarí en el descompte (1-0)

L'Hèrcules torna a vèncer al Rico Pérez gràcies a un gran gol de el del planter. L'equip va merèixer la victòria després d'una bona segona part. Óscar Díaz i José Fran van disposar de clares oportunitats i el gol va posar la justícia al marcador.

L'Hèrcules respira i agafa oxigen gràcies a un gol d'el del planter, Alejandro Tarí, al minut 93 de partit. Un gol molt important que manté amb vida a l'equip de Josip Višnjić. Els alacantins van merèixer un matí més plàcida després de ser molt superiors a la segona part i disposar de nombroses ocasions de gol.

El tècnic herculano, Josip Višnjić, va aconseguir la seua segona victòria des que s'ha fet càrrec de l'equip i manté a l'Hèrcules amb opcions matemàtiques d'entrar al play off. El serbi va revolucionar l'onze amb l'entrada de Moha i Óscar Díaz en atac i de Samuel en el centre de la defensa.

L'arrencada de el partit no va ser bo. L'equip va cedir la pilota a l'Formentera i va estar massa imprecís en la passada i lent en les triangulacions. A poc a poc va revertir la situació i van poder arribar els gols amb una rematada d'Óscar que va marxar massa creuat i un altre de cap de Samuel que va anar alt per poc.

A la segona part, l'Hèrcules va canviar la seua imatge, va fer un pas endavant i va ser clarament superior al seu rival. El Formentera amb prou feines va inquietar la porta contrària i l'equip alacantí va disposar de diverses ocasions de gol. En tres d'elles va ser protagonista Óscar Díaz. El davanter madrileny va estar a punt de marcar de cap i també en una jugada personal, però la sort li va ser esquiva.

En el tram final de partit, la més clara la va tindre Josep Fran en un cara a cara amb el porter. I quan el partit semblava mort, va arribar el gol per l'esperança de Tarí després d'una bona combinació en atac herculana.

El gol de l'planter val el seu pes en or perquè manté amb vida a l' Hèrcules. Sense temps per a la relaxació, l'equip alacantí jugarà una altra final a Eivissa davant el Penya Esportiva, penúltim a la classificació.