````

Notícies d'Alacant i província

dimecres, 8 maig 2024

L'Elx CF torna a guanyar i marca 2 gols davant el Reial Saragossa (2-0)

L'equip franjiverde s'imposa a Reial Saragossa amb gols de Gonzalo Verdú i Nino.

l'Elx ha tornat a guanyar per segona jornada consecutiva després de fer un gran partit davant el Reial Saragossa (2-0). Tres punts que es tornen a quedar al Martínez Valero i confirmen la bona feina de tot l'equip, que està començant a recollir premi a la seua filosofia i metodologia de treball.

Els homes de Pacheta han encarrilat el partit ben prompte, als 10 minuts, quan Gonzalo Verdú ha enganxat un xut des de la frontal després centre de Gonzalo Villar que ha entrat per l'escaire, inapel·lable per al meta aragonès.

El Saragossa ha intentat fer-se de l'control de la trobada, però un Elx molt seriós i sòlid ha tallat qualsevol tipo d'avanç visitant. A la segona part el Elx ha seguit insistint en la recerca de l' 2-0 i este ha arribat quan Nino ha recollit una pilota morta a la frontal i, de primeres, li ha pegat rasa i enganxada a el pal per encarrilar la victòria.

A la recta final la renda ha pogut augmentar, especialment en dos accions de Sorry Kaba que no han trobat porteria per mil·límetres. El Martínez Valero ha celebrat amb magnificència la segona victòria en 10 dies; 6 punts que col·loquen a l'Elx a la zona mitjana de la classificació.

fitxa tècnica

Elx CF: Francis; Tekio, Gonzalo Verdú, Neyder, Juan Cruz; Xavi Torres; Borja Martínez (Manu, min. 80), Iván Sánchez, Gonzalo Villar (Nino, min. 62), Javi Flores (Provencio, min. 75); i Sory Kaba.

Reial Saragossa: Cristian Álvarez; A. Benet, Verdasca, Grippo, lasure; Eguaras; Zapater (Soro, min. 69), Igbekeme (min. 75, Javi Ros); Buff; Aguirre (Rai, min. 69) i Pombo.

gols: 1-0, min. 10, Gonzalo Verdú; 2-0, min. 65, Nino.

àrbitre: Figueroa Vázquez (comitè andalús). Va amonestar als locals Javi Flores i Neyder i a l'visitant Rai.

incidències: partit corresponent a la jornada 11 de Laliga 1 2 | 3 disputat a l'estadi Manuel Martínez Valero davant 9.342 espectadors. Al descans de el partit es va realitzar un acte en memòria de Diego Martínez Nortes, que va ser director general de Mútua Il·licitana, recentment mort.