Notícies d'Alacant i província

divendres, 29 març 2024

Espanya necessita guanyar a Bèlgica a Benidorm per seguir amb opcions de disputar el campionat d'Europa

La selecció espanyola Sub-19 necessita guanyar a Bèlgica després de l'empat davant de Bulgària en el primer partit, amb l'objectiu de mantindre les opcions de classificació per al campionat d'Europa.

La selecció espanyola Sub-19 necessita guanyar este dissabte a Bèlgica (18:00 hores), en el segon partit de la Ronda Elit celebrada a Benidorm, després de l'empat davant de Bulgària en el primer partit (0-0), amb l'objectiu de mantindre les opcions de classificació per al campionat d'Europa a Finlàndia.

El combinat de Luis de la Font no té marge d'error en esta lligueta de classificació, liderada per França amb tres punts, ja que només el primer aconsegueix el bitllet a la màxima cita continental.

“Hem de guanyar els dos partits que queden, no n'hi ha cap altra”, va indicar el seleccionador espanyol, que es va mostrar convençut que Espanya podrà mostrar el seu millor potencial davant els belgues “perquè ells també han de guanyar i deixaran més espais”.

Per la seua banda, Bèlgica va caure en el seu primer partit contra França (2-3) de forma inesperada, ja que dominava amb dos gols d'avantatge el partit a la segona part, però l'expulsió del seu porter va resultar definitiva i el conjunt gal va aconseguir remuntar en els últims nou minuts.

El duel davant Bèlgica és quasi una final per als dos equips, ja que el perdedor haurà dit adéu a les opcions de participar en el pròxim Europeu, mentre que l'empat els deixaria a banda i quasi sense opcions de classificació.

La segona jornada de la Ronda Elit arrencarà a les 12:00 hores, també a l'estadi Guillermo Amor de Benidorm, amb la trobada entre França i Bulgària, en el qual els gals són favorits davant un rival que va demostrar una notable solidesa defenseva davant Espanya .