Notícies d'Alacant i província

divendres, 19 abril 2024

Partit vibrant que deixa un empat entre Elx i Sporting (0-0)

Duel molt igualat al Martínez Valero que l'Elx va poder portar-se amb un penal llançat per Benja que va donar al pal.

Elche CF i Sporting han regalat als espectadors de al Martínez Valero un gran partit, vibrant, amb alternatives i moltes ocasions, en què només ha faltat el gol (0-0).

Empat en un duel molt igualat entre dos equips que han donat tot per aconseguir la victòria, i un Elx que ha tornat a demostrar la seua capacitat de competir contra els millors rivals de la categoria.

Trobada també molt entretingut, fins i tot amb un penal per a cada equip, tots dos a la segona part: primer Blackman llançava a la dreta de Francis i la pilota se n'anava fora i després Benja, sis minuts després, s'ajustava el seu xut a el màxim i el pal ho repel·lia.

A més, els homes de Pacheta s'han tornat a mostrar molt incisius en atac i sòlids enrere, amb Javi Flores trepitjant àrea i disposant de diversos trets que no han trobat porteria per molt poc. Benja també ha disposat d'una gran ocasió en un mà a mà davant Mariño que el porter sportinguista ha tret amb el peu, i Francis ha respost amb un enorme gran aturada després d'una rematada a boca de canó al cor de l'àrea. A la fi repartiment de punts i empat perquè l'Elx segueixi creixent.

fitxa tècnica

Elx CF: Francis; Alexander González, Gonzalo Verdú, Neyder, Juan Cruz; Xavi Torres (Manuel Sánchez, min. 83); Iván Sánchez, Nino, Javi Flores, Borja Martínez (Provencio, min. 66); i Sory Kaba (Benja, min. 45).

Real Sporting: Diego Mariño; Geraldes, Peybernes, Babin, Be; Cristian Salvador, André Sousa (Blackman, min. 64), Nacho Méndez; Carmona, Traver (Álvaro Jiménez, min. 83) i Djurdjevic (Pablo Pérez, min. 79).

àrbitre: Pizarro Gómez (comitè madrileny). Va amonestar als locals Gonzalo Verdú, Sory Kaba, Neyder i Provencio i als visitants André Sousa i Cristian Salvador.

incidències: partit corresponent a la jornada 17 de Laliga 1 2 | 3 disputat a l'estadi Manuel Martínez Valero davant 10.156 espectadors. Abans de començar la trobada es va guardar un minut de silenci en memòria de Diego Martínez Trives, que fos directiu de l'Elx CF, mort recentment.