Notícies d'Alacant i província

divendres, 19 abril 2024

El Eldense aconsegueix una merescuda victòria davant el Vila-real (5-3)

El marcador assenyalava a la fi de la trobada un 5-3 en el Nou Pepico Amat.

D'infart. Així ha estat el partit que ha disputat el CD Eldense enfront de el Vila-real CFC En esta jornada número 27, l'equip blaugrana ha pogut sumar tres punts gràcies a l'5-3 que han aconseguit a la fi de el partit.

El xoc va començar amb les forces igualades, encara que quan van passar deu minuts, el Eldense estava dominant el partit. Tant que en el minut 12, va aconseguir inaugurar el marcador amb un gol de Rubén Solano assistit per una passada de Chema Díaz.

Però els de el Vila-real no trigarien a aconseguir el gol de l'empat, de fet, tan sols 6 minuts després, Francisco Javier va aconseguir colársela a Chema Giménez.

El següent tant se'l va anotar el Vila-real amb la bota de Daniel. Després d'este 1-2, va arribar el descans, encara que els de Mullor van intentar equilibrar el resultat amb diverses ocasions, com el llançament que li passa Solano Crist Díaz en un intent d'aconseguir l'empat. Però a l'xutar el canari, els defenses vila-realencs van entrar en joc i van buidar la pilota a córner.

Després del descans, la intensitat de la trobada no va disminuir, ja que en el minut 49, Mariano Gancedo va veure el forat perfecte per colar la pilota entre les xarxes de el Vila-real, arribant així a l'2-2.

Però de nou, l'equip rival va aconseguir avançar-se al marcador amb un gol de José Pedro al 55'. Tot just uns minuts després Solano va tornar a la càrrega, encara que sense gaire èxit, ja que la pilota va marxar desviada. Al 71' Gancedo ho tornava intentar amb un altre lliure directe, però malauradament esta vegada la pilota es va trobar amb la línia defenseva rival.

S'acabava la trobada, ia 8 minuts de finalitzar l'àrbitre va xiular penal, que es va encarregar de transformar Kike Torrent, arribant a l'empat entre els dos equips.

Però ací no van acabar els gols, perquè al 85', Chema Díaz s'escapava per la banda, quan va fer una passada a una de les últimes incorporacions de l'Eldenc, Ginés Gil, que va assistir Rubén Solano, i este va aconseguir endinsar la pilota entre tots tres pals.

Amb un 4-3 ens endinsàvem en l'oratge de descompte. I Chema Díaz no ho va veure prou, així que el lateral dret va esquivar els defenses de l'Vila-real, fins que va veure l'oportunitat i va xutar. D'esta manera, el marcador va indicar a la fi de el partit un 5-3.

En la pròxima jornada, el Eldense s'enfrontarà a l'CD Roda en la "Ciutat Esportiva Pamesa Ceramica".

Detalls de la trobada:

CD Eldense: Chema, Tortosa, Gancedo, Titino, Torrent, Clausi (Toni Vela 75 '), Chema Díaz, Jornet (Ginés 60'), Solano, Joel (Crist 28 '), Loren.

Vila-real CFC: Marc, Miquel Àngel, Rubén, Arnau (Mourad 87 '), Josep, Carlos Beitia, Jack (Iván 75'), Francisco Javier (Nikola 63 '), José Pedro, Andi Bogdan, Daniel.

gols: 0-1 Solano (12 '); 1-1 Francesc Xavier (18 '); 1-2 Daniel (35 '); 2-2 Gancedo (49 '); 2-3 José Pedro (55 '); 3-3 Torrent (P) (82 '); 4-3 Solano (85 '); 5-3 Chema Díaz (90 '+)

àrbitre: Álvaro Moreno Navarro. Va amonestar als locals Toni Vela i Crist Díaz; i als visitants Arnau, Andi i Mourad.

Lloc: Estadi Nou Pepico Amat