````

Notícies d'Alacant i província

dijous, 25 abril 2024

El CD Eldense regala la seua última victòria a l'afició per celebrar la fi de l'2017

Els blaugranes van aconseguir mantindre un 2-0 al marcador del Nou Pepico Amat davant l'Elx Il·licità.

Amb esta jornada es tanca la primera volta de la competició de lliga i es posa fi a l'2017. Esta jornada número 21 ha enfrontat a l'CD Eldense i a l'Elx Il·licità CF en la casa dels blaugranes i ha finalitzat amb un 2-0 gràcies als gols de Mateu Ferrer i de Chema Díaz.

La trobada va començar amb gran predomini blaugrana, a partir dels 15 minuts, es van donar diverses ocasions de gol que no van encertar a entrar a la porteria rival, Mateu Ferrer va rematar de cap la pilota, però es va desviar dels tres pals.

Un minut després, Chema Díaz, ho intentava de nou, va aconseguir esquivar la defensa il·licitana i s'enfrontava únicament a el porter de l'Elx. Però quan va arribar l'hora de xutar, l'esfèric va marxar fora.

Els locals van seguir intentant-ho fins que al minut 22 va arribar el gol de Mateu Ferrer, que va aconseguir rematar amb un cop de cap una passada de Joseja i va aconseguir anotar el primer gol per al CD Eldense.

Després del descans, els jugadors il·licitans van entrar al camp més motivats, i van dificultar la tasca d'aconseguir una mica més l'Eldenc. Fins i tot van tindre una ocasió de gol al minut 61, encara que el nostre Chema Giménez va estar rádemane i va evitar el gol de l'empat.

Al minut 78, Chema Díaz va veure l'oportunitat i va anar a per ella de la manera més ràpida possible, tot i que els defenses de l'Elx Il·licità, el van derrocar dins de l'àrea, provocant que l'àrbitre assenyalés el punt de penal. El mateix Chema Díaz es va encarregar de convertir la pena màxima, sumant un 2-0 a el marcador de l'estadi.

Gràcies a esta úlitma jornada de la primera volta, l'equip blaugrana ha pogut sumar tres punts més, aconseguint retallar una mica de distància amb els que encapçalen la classificació. La pròxima trobada de l'CD Eldense tindrà lloc al Nou Pepico Amat a les 12:00 hores contra el CD Bunyol. Una trobada on Miguel Ángel Mullor podrà presenciar com a entrenador des de la banqueta.

Detalls de la trobada.

CD Eldense: Chema, Joseja, Axo, Acosta, Kike Torrent, Clausi, Chema Díaz, Crist, Mateu Ferrer (Carlos Terol 89'), Kike Tortosa (Pablo Pagán 74') i Solano (Toni Vela 64').

Elx Il·licità: Juanma, Rubén, Kiko (Molina 46'), Fran, Edu, Jero (Ibra 46'), Óscar, Samba, Kofi, Vázquez i Ismael (Joni 58').

àrbitre: Cristian Camp Hernández va amonestar el local Kike Tortosa i als visitants Fran i Óscar.

gols: 1-0 Mateu Ferrer (22'); 2-0 Chema Díaz (79').

Lloc: Estadi "Nou Pepico Amat" (Elda). Amb 547 espectadors.

Hora: 20: 15