Notícies d'Alacant i província

divendres, 19 abril 2024

El CD Eldense aconsegueix els tres punts davant el CD Bunyol en l'últim minut de partit

El marcador va indicar gener 1 - 0 al final de la trobada gràcies a una rematada de cap de Miguel Sánchez.

El CD Eldense ha finalitzat la seua jornada número 22 contra el CD Bunyol sumant tres punts, aconseguint el gol decisiu al minut 94, amb un cop de cap de l'eldenc Miguel Sánchez.

La primera part s'ha desenvolupat amb un tímid predomini de la pilota per part dels blaugranes, que començaven a generar ocasions de gol a partir d'al minut 31, quan Rubén Solano realitzava un llançament que anava a parar a el travesser de la porteria rival.

Nou minuts després, Chema Díaz li passava la pilota a Toni Vela, que va xutar decididament cap a porteria, tot i que la pilota es va desviar del seu objectiu final, arribant d'esta forma a l'oratge de descans amb el marcador 0-0.

Durant la represa de la trobada, el CD Eldense ha controlat la pilota en tot moment, provocant diversos moments que haurien donat lloc a el primer gol blaugrana. Al minut 59, després d'un córner, Crist Díaz xutava cap als tres pals, però l'esfèric se n'anava per un dels costats.

Uns minuts més tard, Jaime Jornet té l'oportunitat de rematar, però la pilota es desvia. Al minut 66, l'àrbitre amonesta per segona vegada a Guille de l'CD Bunyol, el que provoca que siga expulsat de camp.

Amb un jugador menys, l'El eldense ha aprofitat i no ha parat de generar encara més ocasions. Chema Díaz intentava al 78 'inaugurar el marcador, però el seu llançament es troba amb el porter buñolense.

No ha estat fins a l'últim minut de la trobada quan Miguel Sánchez, amb un cop de cap feia possible la victòria de l'CD Eldense. La grada ha esclatat en este moment, provocant una gran eufòria dins i fora de camp.

Ara el Eldense es prepara per al seu següent rival, el Paterna CF la setmana que ve en l'Estadi "Gerardo Salvador", on tractarà de continuar sumant punts per estar present en les posicions de play off.

Detalls de la trobada

CD Eldense: Chema, Pagán (Kike Tortosa 68 '), Chema Díaz, Clausi, Kike, Acosta, Crist, Solano, Jornet (Carlos Terol 80'), Vela (Miguel Sánchez 60 '), Mateu.

CD Bunyol: Coronat, Guille, Joseu, Edu, Nacho, Adrián, Gallardo, Kai, Adolfo, Iranzo, Moltó.

àrbitre: Vicente Jorge Andujar Raya, va amonestar als visitants Guille i Nacho. I va expulsar al minut 66 a Guille.

gols: 1-0 Miguel Sánchez (94 ')

Lloc: Estadi "Nou Pepico Amat" (Elda). Al voltant de 700 espectadors.

Hora: 12: 30