Notícies d'Alacant i província

dissabte, 20 abril 2024

L'Elx continua endavant a la Copa (2-1) i el seu pròxim rival serà el Còrdova

L'equip franjiverde s'imposa a l'Granada en un partit molt complet amb gols de Jony Ñíguez i Provencio.

L'Elx CF segueix endavant a la Copa d'el Rei i s'ha classificat per a la tercera ronda de l'torneig coper després de vèncer a l' Granada CF (2-1) a l'estadi Martínez Valero.

Els homes de Pacheta han sortit decidits a donar una alegria a l'afició i han aconseguit la primera victòria de la temporada en competició oficial, realitzant un partit molt complet davant un rival que ha venut cara la seua derrota.

L'inici ha estat un setge de l' Elx, Que ha arribat sense descans a l'àrea rival, sobritot amb entrades per banda. Al minut 37 el Granada s'ha quedat amb un jugador menys per expulsió de Castellà, I tres minuts després l'Elx ha trobat el premi a la seua insistència: penal després mans a l'àrea que ha transformat Jony Ñíguez, Enganyant amb el seu xut a l'porter rival.

A la segona part el Elx ha seguit amb un ritme molt alt de joc i arribades constants a la porteria rival, i en una de estes accions Provenci ha fet el segon gol connectant un gran xut amb la dreta després de centre de Redru des de l'esquerra.

Amb el 2-0 i el partit controlat han pogut arribar més gols però el que ha retallat distàncies ha estat el Granada i, en els instants finals, Francis ha fet una doble intervenció de molt mèrit des del terra per evitar l'empat.

L'Elx avança a la Copa d'el Rei i ja se sap que el rival a la 3a eliminatòria serà el Còrdova CF Este matí s'ha celebrat el sorteig de la Copa d'el Rei on els il·licitans han conegut a què serà l'equip rival al Martínez Valero el pròxim el 17 d'octubre.

fitxa tècnica

Elx CF: Francis; Tekio, Zotko, Juan Cruz, Redru (Neyder, min. 85); Jony Ñíguez; Josan, Gonzalo Villar (Javi Flores, min. 77), Provencio, Chuca (Borja Martínez, min. 70); i Benja.

Granada CF: Aaron; Quini (Antonio Puertas, min. 83), Pablo Vázquez, Martínez, Castellà; Alberto Martín, Nico Aguirre (Rodri, min. 68); José Antonio, Fede Vico (Víctor Díaz, min. 46), Pou; i Juancho.

gols: 1-0, min. 41, Jony Ñíguez (p.); 2-0, min. 67, Provenci; 2-1, min. 79, Pablo Vázquez.

àrbitre: Sagués Oscoz (comitè basc). Va amonestar el local Tekio i als visitants Nico Aguirre, Juancho, Rodri i Víctor Díaz. Va expulsar per doble amonestació a Castellà.

incidències: partit corresponent a la segona eliminatòria de la Copa SM El Rei disputat a l'estadi Manuel Martínez Valero davant 5.409 espectadors.