Notícies d'Alacant i província

divendres, 29 març 2024

L'Elx CF cau a l'últim minut contra l'Ontinyent CF a El Clariano (1-0)

L'equip franjiverd cedeix la derrota al Clariano a l'última acció del matx després de resistir amb un jugador menys per l'expulsió de Sory Kaba.

El Elx CF va encaixar durant la jornada d'ahir una derrota cruel contra el Ontinyent CF a El Clariano (1-0). L'equip franjiverd va deixar escapar un punt a l'última acció del partit, al minut 93, en una pilota penjada des d'un servei de banda que Leonardo, de cap, havia enviat al fons de la xarxa.

Esta jugada va ser la que va decantar el partit per als locals quan semblava que el 0-0 inicial es mantenia com a definitiu després d'un matx igualat i amb poques concessions a les dos àrees. El Elx, a més, havia jugat els últims 20 minuts amb un home menys per l'expulsió http://Elche Cn per doble groga de Sory Kaba.

Va disposar de l'ocasió més clara del matx al límit del descans, quan beja havia enganxat una pilota morta fora de l'àrea i la seua volea no ha agafat porteria per molt poc. La resta del partit va ser molt travat, però l'Elx va resistir bé les pilotes en profunditat del conjunt rival amb una defensa ordenada i contundent. Tot i això, quan l'oratge agonitzava, l'Ontinyent CF va trobar el premi del gol i dels tres punts.

fitxa tècnica

Ontinyent CF: Camps; Soler, Russo, Carrasco, Verdú; Fran Machado, Juanan, Anaba, Tito (Álvaro Sánchez, min. 56); Raúl (Leonardo, min. 88) i Sascha (Zarzo, min. 76).

Elx CF: José Juan; Tekio, Neyder, Zotko, Edu Albacar; Iván Sánchez (Javi Flores, min. 76), Jony Ñíguez, Provenci, Collantes (Josan, min. 58); Benja (Nino, min. 58) i Sory Kaba.

gols: 1-0, min. 93, Leonardo.

àrbitre: Ávalos Martos (comitè català). Va amonestar els locals Sascha, Zarzo i Russo i els visitants Zotko, José Juan, Neyder, Iván Sánchez i Jony Ñíguez. Va expulsar per doble groga Sory Kaba.

Incidències: partit corresponent a la jornada 27 del Grup III de Segona Divisió B disputat a El Clariano davant uns 1.600 espectadors, amb uns 500 franjiverds a la grada. Abans del començament del matx, es va guardar un minut de silenci en memòria d'Innocenci Arias, ertzainta mort esta setmana abans de l'Athletic Club – Spartak Moscou d'Europa League i de Carmen Fayos Pastor, mare del secretari de la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana , Salvador Gomar Fayos.