Notícies d'Alacant i província

divendres, 19 abril 2024

El Eldense perd l'ascens

Els de Mullor no han pogut sumar punts per assolir la quarta plaça de play-off en l'última jornada de Lliga

La Lliga ha arribat a la seua fi, i el Eldense no ha pogut complir amb l'objectiu que s'havia plantejat. La seua última jornada l'ha disputat al Martínez Valero d'Elx contra l'Elx Il·licità. Una jornada que ha finalitzat amb un 3-0 al marcador, sentenciant d'esta manera tota possibilitat d'ascens per esta temporada.

La trobada va començar, i quan els de Mullor van voler agafar el ritme, l'Elx Il·licità ja havia començat a anotar el seu primer gol al minut set sota les botes d'Adrián Molina.

Després del gol il·licità, l'Eldense es va posar les piles per intentar aconseguir l'empat amb un intent de Rubén Solano al minut 20, desafortunadament la pilota va topar amb el porter de l'Elx Il·licità.

Passaven els minuts i amb prou feines es van generar ocasions. Després del descans, l'Elx va tornar de nou a la càrrega fins que al minut 76 va aconseguir el seu segon gol amb un llançament de Leomar Pinto.

Davant el resultat, els de Mullor van tractar d'arribar a la meta rival, però sense cap èxit. Finalment l'Elx Il·licità va sentenciar el partit aconseguint el seu tercer gol al 89.

D'esta manera, el Eldense no ha pogut accedir a la quarta posició de la classificació per a poder lluitar per l'ascens a Segona B, tot i que la Nucia també va perdre en el seu xoc contra el Torre Levante.

Però ací no s'acaba res, i encara que no siga esta temporada, l'Eldenc seguirà lluitant i lluitant fins a aconseguir l'ascens que tant mereix este club històric. Per això des del CD Eldense agraïm a tots els aficionats que han cregut en este objectiu durant tota la temporada, i els assegurem que no deixarem de perseguir-ho fins a fer-ho realitat.