El Eldense guanya el seu primer partit de pretemporada a l'Intercity

Joel Silva i Matías Aquino van ser els artífexs dels dos gols a l'equip blaugrana

881
Intercés Diario de Alicante
CD Eldenc

El CD Eldense s'ha enfrontat a l'CF Intercity en el seu primer partit de pretemporada, arribant a anotar dos gols sota les botes de Joel Silva en el minut 4 i de Matías Aquino en el 49 '. La trobada ha arrencat amb el predomini blaugrana durant els primers minuts, tal ha estat l'empenta dels de Bauzá que als quatre minuts d'haver començat la trobada, Joel Silva, després d'una passada de l'davanter Miguel Sánchez, Aconseguia anotar el primer gol a favor de l'Eldense. No obstant això esta intensitat s'ha vist reduïda quan l'equip rival ha anat guanyant terreny, donant lloc a el primer gol de l'Intercity que ha estat anul·lat per falta.

Després del descans i amb el canvi de plantilla, l'equip recobrava força generant diverses ocasions de gol, i fent factible el segon gol de l'Eldense amb un llançament de Joel Silva, que aconseguia controlar Matías Aquino al minut 49. El davanter va xutar sense dubtar-ho feia la porteria i la pilota va rebotar en el porter de l'Intercity arribant de nou fins als peus d'Aquino, qui després d'un segon intent va aconseguir ficar la pilota a la porteria. Més tard al 70 ' Miguel Ruiz quasi es corona el tercer gol amb una jugada des de la banda esquerra que no aconsegueix entrar a pesar de la insistència.

Tot i el bon ritme de la trobada, al minut 80 'el Intercity aconseguir el seu primer gol a la rebotar la pilota i modificar la seua trajectòria en un dels jugadors blaugrana. El pròxim partit de pretemporada tindrà lloc el següent 4 d'agost, dissabte, al Nou Pepico Amat a les 20: 00 hores.