L'Elx torna a Segona després d'eliminar a el Vila-real B

El gol marcat per Benja va servir per donar tranquil·litat a l'equip franjiverde i superar l'última eliminatòria de la fase d'ascens

2220
Elx Diario de Alicante
Elche CF

El Elx CF tot i la derrota davant el filial de el Vila-real per un 2 a 1, quedant en l'eliminatòria global en un 3 a 2, ha aconseguit tornar a la categoria de plata després d'un any en el pou de Segona B. L'Ajuntament d'Elx celebrarà este ascens amb els jugadors i l'equip tècnic matí diumenge a les 19:30 a la plaça de baix. El gol marcat per beja en el minut 15 va condicionar el partit, tot i perdre per dos gols marcats per Rubén Taula tots dos, un en el minut 44 que va ser el de l'empat i l'altre al minut 93. El Vila-real B va iniciar el partit amb la intenció de posar-se'l complicat a l'equip franjiverde com ja ho anunciés el seu entrenador, Miguel Álvarez, En el partit d'anada. Però l'Elx, tot i el compromís, va agafar oxigen a la cambra d'hora i després d'un servei de córner de Iván Álvarez, Benja remataria a al primer pal introduint la pilota en la porteria de Cantero. El Mini Submarí va anar a per totes i va tindre l'ocasió de l'empat al minut 21 però es va quedar en un gol fantasma molt protestat pels grocs. La intensitat la va tornar a marcar el Vila-real B mentre que l'Elx CF amb la tranquil·litat de l'gol, deixava que l'oratge fos corrent ia punt de finalitzar el primer temps i després d'un rebuig, serà Ruben qui ho aprofiti encastant l'esfèric en tot l'escaire i així, donar-li un respir a l'equip groc. El segon temps prometia el mateix ritme alt que en el primer i tot i que l'equip franjierde, amb el resultat del primer període part li venia bé per aconseguir el seu objectiu, encara havia de patir al Miniestadi cinquanta minuts, els quaranta-cinc reglamentaris més els cinc afegits per l'àrbitre per pèrdua de temps. El Vila-real va canviar el seu estil de joc amb pilotes llargues i poca intervenció dels seus extrems, l'esforç de la primera part començava a notar-se, sempre aprofitant els temps morts per hidratar davant la calor i el ritme de la trobada. Al minut 74, l'Elx es va quedar amb un jugador menys a l'veure Prudenci la seua segona groga, una situació que el Mini Submarí comptant amb un jugador més va tindre fins a diversos intents de gol davant de la porta de José Juan. Dalmau va perdonar el segon gol al minut 77 i samu va acariciar el pal en el 89, després d'un rebuig que va caure a la frontal, finalment, una falta tirada per Compartir es va estavellar al travesser i en el rebuig Ruben Taula va marcar el segon deixant com a resultat final, el 2 a 1 favorable per al Vila-real B però que li valia a l'Elx per a la seua assolit ascens. també Josean per al conjunt il·licità va tindre l'ocasió d'empatar el partit en el minut 91, però la seua rematada va acabar parant-Cantero sense conseqüències. L'equip franjiverde, entrenat per José Rojo "Pacheta", Va passar les eliminatòries després de quedar en la tercera posició de el grup III de Segona B. L'Elx ha tingut este any fins a tres entrenadors, el primer Vicente Mir, Més tard va fitxar Josico Moreno i port últim va signar Pacheta els números han estat espectaculars, acumulant 16 partits sense perdre i tot i que este dissabte ha trencat la seua ratxa però s'ha aconseguit l'objectiu esperat per l'equip i l'afició, que tindrà durant esta setmana les seues celebracions.