Notícies d'Alacant i província

diumenge, 14 abril 2024

Dimiteix un regidor del Poble Nou de Benitatxell després d'unes afirmacions 'masclistes' a Facebook

El regidor Manuel Segarra, de RED CV, ha demanat disulpes i l'Ajuntament titlla les paraules de "masclistes, irrespectuoses i fora de to"

El regidor del grup RED a l'Ajuntament de El Poble Nou de Benitatxell, ha presentat este dimarts 7 de març la dimissió a causa d'uns comentaris a Facebook que l'Ajuntament ha qualificat com a “masclistes, irrespectuosos i fora de to”. El govern local ha denunciat els fets davant la Conselleria d'Igualtat i l'Institut de les Dones del Ministeri d'Igualtat, entre d'altres.

Als comentaris d'una publicació de Facebook que ha difós l'Ajuntament a la seua pàgina de Facebook, el regidor profereix expressions d?insult i també es pot llegir “m'acabo de comprar una rentadora de 9kg marca Whirlpool!! Sense problema, si em portes la roba a casa te la rento!! Així tu pots seguir treballant per a l'Ajuntament i no perdre el trepitjo en treball de jilipolles o de dones”.

Segarra després de presentar la dimissió ha demanat perdó mitjançant un escrit als mitjans de comunicació. “Després dels meus comentaris totalment desafortunats escrits per mi el passat divendres nit al facebook de l'Ajuntament del Poble Nou de Benitachell del qual sóc regidor, em veig en la necessitat de demanar les meves disculpes més sinceres a totes les dones i persones que es puguen sentir ofeses pels mateixos.

Per res a la meva vida comparteixo el que sí que en una relliscada vaig escriure en este facebook, ja que em considero una persona normal que realitzo les feines de la llar de manera compartida amb la meva dona com no pot ser d'una altra manera. Fet que inculco els meus fills.

Per tant i abans de res l'enrenou ocasionat he cregut oportú dimitir del meu càrrec com a regidor de l'Ajuntament del Poble Nou de Benitatxell en què quan tenia funcions de govern sempre vaig defensar la igualtat de les dones i els homes.

Sóc humà i comet errors, no puc tornar enrere i rectificar però sí que puc reiterar-me en les meves disculpes més sinceres!!!

Però sobritot demanar perdó, perdó i perdó a la meva dona, als meus fills ia tota la meva família, que sense tindre res a veure han d'aguantar esta situació”.

Per la seua banda, l'Ajuntament del Poble Nou de Benitatxell havia condemnat l'actitud de l'edil amb un comunicat també a la xarxa social este dilluns al migdia, en què explica que el mateix edil va intentar esborrar els seus comentaris. Assenyala, així mateix "Estes comportaments totalment reprovables i masclistes no tenen cabuda hui dia a la nostra societat, i molt menys per part d'un representant polític".