Notícies d'Alacant i província

dijous, 28 març 2024

Derrota a l'últim minut per a HLA Alicante

Els lucentins no van aconseguir certificar la victòria als minuts finals, davant del seu públic al Pedro Ferrándiz.

Els lucentins van afrontar el xoc sense Alejandro Galán i Guillem Arcos i van iniciar bé el partit en els primers compassos de joc.

Partit igualat i intercanvi de cistelles fins que HLA s'enlairava al marcador faltant 5 minuts per a la finalització del primer quart. Al capdavant del primer període, Aaron Menzies va posar el 22 a 13, fet que va certificar la bona feina i l'efectivitat anotadora de l'equip alacantí davant la falta de jugadors importants al parquet.

El segon quart va arrencar amb una dinàmica similar a la del primer quart, bona defensa per part dels locals, on les figures de Menzies i Pilepic van sobrieixir en este aspecte. En este moment, HLA Alicante va prendre la iniciativa en l'àmbit anotador ia més, enllaçant diverses defenses seguides reeixides. L'última possessió va ser visitant, que van certificar el 42-31 al descans.

Després del descans, els lucentins van aconseguir frenar la inèrcia positiva que va tindre EasyCharger Palencia. HLA Alacant va posar terra pel mig al marcador a través de la intensa defensa realitzada pels alacantins. El joc ofensiu local va millorar amb la irrupció de Llompart. HLA Alacant va poder mantindre-se en sintonia amb el joc anant del marcador de 12 punts, en finalitzar el tercer quart (59-47).

El darrer quart va ser un període on les bones actuacions ofensiva van predominar i la circulació de pilota era dificultosa per HLA Alacant. Els visitants van estrènyer molt la pujada de pilota lucentina. Els locals es van embussar en atac i no van aconseguir sumar per certificar la victòria.

Chumi Ortega, amb un triple, va igualar el partit i el mateix exjugador va donar la victòria a EasyCharger Palencia 71-72 en un partit finalment igualat. Els llucentins s'enfrontaran el pròxim diumenge, 13 de febrer, a les 19:00h a Penyes Osca.

Fitxa Tècnica

HLA Alacant: Van Zegeren (10), Matulionis (8), Velázquez Balsera (0), Fran Pilepic (12), Llompart (3), Pitts (4), Simmons (12), Tomas Noguera (3), Jakstas (11), Menzies (4), Noguerol (4)

entrenador: Gonzalo García de Vitòria

EasyCharger Palència: Speight (15), Ortega Soriano (8), Blumbergs (10), Juan Rubio (3), Ali (11), Allen (5), Fall (4), Rodriguez García (0), Gonzalez Albadalejo (0), Fang (16),

entrenador: Pedro Rivero