Notícies d'Alacant i província

dissabte, 20 abril 2024

Derrota per la mínima de l'Elx CF davant el CF Peralada (1-0)

L'equip franjiverde cau davant el filial de l'Girona, que va marcar l'únic gol de el partit en el primer minut de joc.

L'Elx CF no ha pogut encadenar la tercera victòria consecutiva després de caure per la mínima (1-0) davant el CF Peralada, filial de l'FC Girona. Un partit que ha començat a contrapeu després de marcar el conjunt català el primer i únic tant de la trobada en el primer minut de joc, per mitjà de Iu Ranera, després de culminar amb un tret a la vora de l'àrea un rademane contraatac.

Però després del gol, l'Elx ha fet un pas endavant en la recerca de la igualada i ha tancat en la seua àrea a l'Peralada. La primera ocasió de partit ha estat per Jony Ñíguez, Que ha connectat un potent rematada de cap després d'un córner botat per Collants que ha anat a les mans de l'porter.

Al minut 30 els locals s'han quedat amb un menys per l'expulsió per doble targeta groga de Kevin Soni, I just abans de la mitja part, Iván Calero ha enganxat amb l'esquerra un potent xut dins de l'àrea després d'un nou centre de Collants que ha aclarit amb dificultats el porter local. Després del pas per vestidors, els homes de Josico han seguit bolcats en l'àrea rival, i a l'poc de començar la segona meitat, Zotko ha hagut de retirar lesionat.

Una rematada de cap de beja que ha marxat per sobri de l'travesser ha precedit a l'ocasió més clara de la trobada, quan el Elx ja jugava amb 10 jugadors per l'expulsió de ProvenciNino recull una pilota a la frontal i el seu xut l'refusa el porter local, el rebuig li arriba a Sorry Kaba a l'àrea petita que la trenca amb tot i el porter, des de terra, la treu amb la mà a córner.

A la recta final, el local Adzouana ha vist la segona groga per perdre temps en un canvi i Collants també ha estat molt a prop de la igualada, amb un xut des de la frontal que ha tocat en un defensor i no ha agafat porteria per molt poc.

fitxa tècnica

CF Peralada-Girona BMarc Vito; Maxi Vila, Santi Bé, Diaby, S. Álamo; Cesc Clotet (Serrano, min. 62), Iu Ranera (Romero, min. 75), Erik Montes, Andzouana; Kevin Soni i Manel (Estellés, min. 87).

Elx CF:: José Juan; Tekio, Gonzalo Verdú, Zotko (Nino, min. 49), Manu; Provencio, Jony Ñíguez; Collantes, Iván Calero (Josan, min. 66), Lolo Pla (Sory, min. 66) i Benja.

gols: 1-0, min. 1, Iu Ranera.

àrbitre: Alemany Pérez (Comitè Canari). Va expulsar per doble groga als locals Kevin Soni i Andzouana i a l'visitant Provencio. També va mostrar targeta groga a Iván Calero.

Incidències: jornada 23 de el Grup III de Segona Divisió B disputat a l'Estadi Municipal de Peralada.