````

Notícies d'Alacant i província

dijous, 25 abril 2024

El colorit i les disfresses, protagonistes de la Sant Silvestre de Benidorm

La prova, de 5 quilòmetres, ha comptat amb uns 300 participants i ha premiat els atletes més ben disfressats

Este matí s'ha disputat una nova edició, la nombre 12, de la Sant Silvestre de Benidorm, una prova de cinc quilòmetres per la platja de Llevant, en què han pres part al voltant de 300 corredors entre les carregues majors i infantils.

L'eixida ha tingut lloc a les deu del matí després del tret de la regidora d'Esports, Mariló Cebreros, encara que també abans de la cursa el protagonisme ha estat en el colorit, les disfresses i el bon ambient habitual en esta jornada.

El vencedor de la darrera cursa de l'any ha estat Fernando Rial, amb un temps de 15'24 ", segon ha estat Vicente Devesa amb una marca de 15'40 " i tercer Daniel Gómez, que va finalitzar amb un temps de 15'52”. En categoria femenina la guanyadora ha estat Maria Fonts, que ha parat el rellotge a 17'34”. Després ha arribat Marina Bouquet amb 18'50 " i el tercer lloc del podi ha estat per Mònica Pascual amb un temps de 19'29”.

El primer corredor local a arribar a la meta ha estat Juan Antonio Fernández, amb una marca de 16'23”, seguit de Rubén Caballero, que va fer tres segon més. En dones la primera local va ser la guanyadora Maria Fonts i segona Sonia Tirado, Amb 21'16”.

Al final de la cursa s'han realitzat les proves per a xiquets, també per la platja de Llevant i amb distàncies més curtes, on també hi ha hagut un bon nombre de joves atletes.