````

Notícies d'Alacant i província

dimarts, 23 abril 2024

La VII Cursa Popular de l'Altet reuneix 750 corredors

A les 18 hores, a la plaça Major, es va donar el tret de eixida a una prova que va comptar amb dos circuits urbans de cinc i deu quilòmetres

750 corredors i nombrós públic van omplir els carrers de l'Altet ahir a la vesprada amb motiu de la VII Carrera Popular de la pedania il·licitana.

A les 18 hores, a la plaça Major, es va donar el tret de eixida a una prova que va comptar amb dos circuits urbans de cinc i deu quilòmetres, sent els seus respectius guanyadors en la categoria masculina Miguel Barzola (0:14:52) i José Puertas (0:32:03), ia la femenina, Andrea Pomares (0:19:22) i Elisabeth Oliva (0: 39: 35).

El regidor dEsports i de Pedanies, Vicent Alberola, i el pedani, José Manuel Meseguer, van participar en el lliurament dels trofeus, en una cita organitzada pel Club Esportiu Altet amb el suport de l'Ajuntament d'Elx, i en què l'alcalde, Carlos González, va participar com a corredor.