Notícies d'Alacant i província

dissabte, 20 abril 2024

La Nucia cau a Cantàbria i no lluitarà per aconseguir el seu segon ascens consecutiu (3-1)

Fluix partit del Club de Futbol La Nucia que no va saber rendibilitzar l'avantatge obtinguda en el Camilo Cano. Els de César Ferrando van caure 3 a 1 al Eusebio Arce i es van acomiadar dels Playoffs d'ascens a Segona Divisió "B".

Fluix partit de l' Club de Futbol La Nucia que no va saber rendibilitzar l'avantatge obtinguda en el Camilo Cano. Els de César Ferrando van caure 3 a 1 al Eusebio Arce i es van acomiadar dels Playoffs d'ascens a Segona Divisió "B".

Van començar dubitatius els nuciers en terres càntabres. El conjunt alacantí ho va intentar primer als 15 minuts de partit, amb una bona internada d'Morgado per banda dreta en què no va trobar rematador. No obstant això, 30 segons més tard, Bella cometia un penal que suposava l'1 a 0 al marcador, obra de Dani. A partir d'ací, van millorar lleugerament els visitants, que van veure com se'ls anul·lava un gol per fora de joc de Saler. A 7 minuts de la fi, el Fofo ho intentaria amb una rematada de cap que era desviat per la defensa de l'Escobedo a córner.

Va eixir amb el xip canviat el Club de Futbol La Nucia en la segona part. Els pupils de César Ferrando van embotellar als càntabres en el seu camp des del primer minut de la represa. Pau Morgado disposaria de la millor ocasió fins llavors, amb un xut amb l'esquerra que s'anava llepant el cep de el pal esquerre de la meta defensada per Rafa.

Una internada de Saler per banda dreta que no va trobar porteria i un xut de nou de Morgado que detenia el porter, van posar la por al cos a la grada local. Quan millor estaven els visitants, una gran jugada d'Héctor Marcos acabava amb l'esfèric en les xarxes de Mario i posava un 2 a 0 al marcador que donava la volta a l'eliminatòria. En este moment entrava Diego Ruiz Piquero a l'verd, que disposaria 10 minuts més tard d'una claríssima ocasió que desbaratava Rafa amb una gran intervenció.

Al minut 82 de partit arribaria el gol de la Nucia. Jandro, el millor dels visitants, posava una centrada mesurada a Rubén Garcés, que col·locava el 2 a 1 en el lluminós. No obstant això, a dos minuts de la fi, Izan s'aprofitava d'una falta lateral per rematar de l'esfèrica a les xarxes i posar el definitiu 3 a 1 al marcador.

Derrota del Club de Futbol La Nucia en un Eusebio Arce a què es van desplaçar 30 aficionats amb autobús des de la localitat alacantina. El resultat final de 6 a 6 elimina als nuciers dels Playoffs d'ascens pel valor doble dels gols fora de casa. Els vermells acaben una fantàstica temporada després del seu ascens a Tercera Divisió la passada campanya.