````

Notícies d'Alacant i província

dimarts, 23 abril 2024

Sòlid triomf de l'HLA Alacant davant de Levitec Osca

L'equip lucentí es retroba amb la victòria en una nit en què van debutar els germans Gálvez

El HLA Alacant es retroba amb la victòria al Ferrándiz amb un sòlid triomf davant Levitec Osca en un partit en què a poc a poc els lucentins van començar a enlairar-se al marcador.

El partit va arrencar igualat amb tots dos equips intercanviant parcials i l'avantatge al marcador. Rolandes Jakstas va arrencar el partit amb un gran encert en atac per liderar l'HLA Alacant. El testimoni anotador del lituà ho va recollir Zaid Hearst per fer que el quadre alacantí agafés avantatges.

20-18 al final del primer quart perquè intervingut el segon acte els oscencs es mantinguessin per davant. Una tècnica assenyala Fran Pilepic va esperonar els lucentins que van començar a manar definitivament en el partit. Un segon quart que va servir, així mateix, per al debut de Samu Gálvez. Minuts per a un altre dels de la base. Carlos Velázquez va començar a créixer al partit i en este segon període va anotar els seus primers punts a LEB Or. Un palmeig de Jakstas va deixar el 41-32 al descans.

El pas per vestidors li va asseure bé a l'HLA Alacant que amb un triple de Matulionis va començar a obrir avantatge al marcador. A poc a poc va marxar fins als 20 de diferència. el jove Carlos Velázquez va assumir minuts de qualitat a la pista i va marxar fins als 16 minuts de joc.

Si a la primera meitat va ser Samu Gálvez qui va debutar, en esta segona meitat va ser el torn de Víctor. Els germans Gálvez van coincidir sobri el parquet i ja són tres els del planter que han debutat esta temporada. Minuts finals amb quatre alacantins i formats a la base lucentina en pista per acabar el partit amb un 84-61 favorable a l'HLA Alacant.