Notícies d'Alacant i província

divendres, 19 abril 2024

L'Elx CF empata davant el Reial Madrid 'A lo Elche'

L'Elx CF es va emportar un empat que va estar a punt de ser victòria gràcies al seu bon treball general.

L'Elx CF va disputar un gran partit al Santiago Bernabéu i va estar a pocs minuts d'aconseguir una victòria davant del líder de la Lliga.

L'equip il·licità, que anava guanyant 0-2 al minut 80, ha vist com el Reial Madrid ha acabat el partit empatant al temps afegit. Tot i això, l'Elx CF suma un valuós punt en un partit que a priori no era el més favorable per les baixes.

El Reial Madrid ha jugat un partit per sota de la mitjana i els jugadors es topaven una vegada i una altra contra la muralla del porter il·licità, un inspirat Édgar Badia, que ha desesperat la insistència d?equip d?Ancelotti.

La lesió al turmell de Tete Morente, que ha hagut d'abandonar el partit a l'equador de la primera part, ha marcat els primers minuts de la primera part i, poc després, els il·licitans han vist com l'àrbitre assenyalava un penal a Vinícius, tot i que a l'acció prèvia s'apreciava una falta de Kross a Pere Milla.

Benzema va fallar el penal, llançant la pilota als núvols. L'error ha provocat un revulsiu a l'equip franjiverd, i poc abans del descans, Lucas Boyé va marcar el primer gol aprofitant una assistència magistral de Fidel.

La segona part s'ha convertit en un exercici de supervivència de l'Elx davant l'empenta del Reial Madrid buscant la remuntada.

L'àrbitre va xiular un altre penal favorable per als blancs per una caiguda de Hazard a l'àrea, però el va acabar anul·lant a instància del VAR, després de comprovar que el belga havia deixat caure.

Els il·licitans resistien l'assetjament de l'equip local fins que ha tornat a aparèixer Lucas Boyé, que després d?una assistència a Pere Milla, va batre el porter del Reial Madrid, per posar el 0-2 al marcador quan faltaven quinze minuts.

Un cop més, l'àrbitre xiulava un altre penal per unes mans més que dubtoses de Pere Milla dins l'àrea. Este cop Modric no ha fallat i encara quedaven deu minuts.

El temps passava i quan l'Elx CF ja assaboria el primer triomf al Santiago Bernabéu, en l'oratge de descompte, Militao ha empatat finalment el partit.

L'Elx CF es va emportar un empat que va estar a punt de ser victòria gràcies al seu bon treball general ia la pulcritud de les dos jugades de gol.