Notícies d'Alacant i província

dimarts, 30 abril 2024

Pau Carreño es fa amb el bronze olímpic a tennis

"És el major assoliment de la meva vida, és una cosa increïble"

Pablo Carreño va guanyar la medalla de bronze en els Jocs Olímpics de Tòquio, La cinquena medalla per a Espanya, després de derrotar a el número u de l'món, el serbi Novak Djokovic, Per dos sets a un (6-4, 6-7, 6-3) .about: blank

L'asturià va trencar el tercer servei a el de Belgrad, visiblement descontent amb la seua actuació, ia punt va estar d'rompérselo una segona vegada en el seu cinquè servei, en el qual Djokovic va cometre dos dobles faltes i Carreño va tindre dos punts de set, però finalment se'l va endur defensant el seu servei i després de remuntar un 15-40 que va rematar amb un as.

La segona mànega va estar més renyida. Tots dos tennistes van defensar els seus serveis amb totes les seues armes, movent-se pel fons de la pista i executant restes i deixades per anar-se'n a l' tie break, Que va ser per a Djokovic per un ajustat 8-6 i que va allargar el set a 63 minuts.

L'últim set va començar complicat per Djokovic, a què no li beneficiava un partit llarg. Carreño va defensar amb arroig el seu primer servei i el va guanyar en el seu tercer avantatge, i el serbi va reaccionar tirant la raqueta a les grades buides.

Després el de Gijón li va trencar el servei i va guanyar el seu per col·locar el marcador amb 3-0 al seu favor i va fer que el número u perdés la compostura i una altra raqueta a l'colpejar el pal de la xarxa.